Een op maat gemaakte overkapping in Oosterhout

Droomt u al tijden van een prachtige overkapping die perfect afgestemd is op uw wensen. Wij zorgen ervoor dat uw droom werkelijkheid wordt. 

Overkapping Oosterhout

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Oneindige mogelijkheden

De opties zijn oneindig bij Poppelaars Overkappingen. Uiteraard leveren wij in Oosterhout onze standaard modellen. Echter, een overkapping op maat is zeker geen uitzondering! Kom langs in onze showroon in Breda en ervaar zelf de mogelijkheden. Wij combineren uw wensen en ideeën met onze kennis en vakmanschap, zodat u het hele jaar door kan genieten van uw tuin in Oosterhout. 

Een overkapping verlengt het buitenseizoen: in de zomer kan u langer genieten van de warme zomeravonden, ook als het regent. Wanneer u een kachel laat plaatsen is het zelfs heerlijk vertoeven in de winter.

Laten plaatsen of zelf aan de slag?

Bent u handig en wilt u zelf uw overkapping in Oosterhout plaatsen? Wij leveren bouwpakketten voor iedere doe-het-zelver. 
Maar bij Poppelaars Overkappingen kunnen wij alle zorgen uit uw handen nemen. Wij maken het hout op maat, bezorgen alles bij u in Oosterhout en monteren de overkapping. Het enige wat u hoeft te doen? Genieten!

Maak daarom een afspraak, dan zorgen wij voor een vrijblijvende, passende offerte. 

SAMEN ZOEKEN WE EEN OPLOSSING DIE BIJ U PAST

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl