3D-tekening overkapping

Het creëren van de perfecte buitenruimte begint met een duidelijk beeld. Hoe ziet mijn ideale overkapping eruit? Staat licht hout of toch donker hout mooier? Waar moet de verlichting komen in mijn overkapping? Met het beantwoorden van deze vragen helpen wij u graag door het maken van een 3D-tekening. Maak uw droom overkapping inzichtelijk bij ons in de showroom!

Afspraak maken
ouwelandrender

Onze showroom

Met een bezoekje aan onze showroom, stapt u binnen in een wereld van ongekende mogelijkheden. Of het nu gaat om een sierlijke tuinkamer, een stijlvolle veranda of een luxueus poolhouse, onze 3D-tekeningen maken het mogelijk om elk detail tot in de puntjes te visualiseren. Naast de keuze tussen verschillende stijlen, kunt u kiezen tussen diverse materialen en accessoires.

Het proces begint met een verkennend gesprek waarin we uw wensen en behoeften bespreken. U kunt bij ons terecht in de showroom, waar we onze verschillende ontwerpen en materialen laten zien. Onze experts zullen u begeleiden bij elke stap, zodat u de juiste keuzes kunt maken die aansluiten bij uw stijl en budget. 

3D-tekening

Eenmaal in de showroom hebben we de mogelijkheid om uw droom overkapping te visualiseren met behulp van geavanceerde 3D-technologie. Onze experts zullen uw ideeën omzetten in een 3D-tekening, waarbij elk aspect wordt weergegeven. De grootste voordelen van een 3D-tekening zijn:

  • Nauwkeurig en realistisch
  • Interactief en mogelijkheid tot aanpassingen
  • Vertrouwen en zekerheid

Laat u verrassen door de nauwkeurigheid en de levendigheid van onze 3D-ontwerpen. Ze zijn een krachtig hulpmiddel om eventuele aanpassingen aan te brengen voor de definitieve aanschaf. Met een 3D-tekening bent u in staat om interactief uw droom overkapping te verkennen en aanpassingen aan te brengen voor de bouw begint. 

Benut de unieke kans om het eindresultaat te ervaren nog voordat de eerste spijker is geslagen. U kunt de sfeer al proeven van uw toekomstige buitenruimte. Dit stelt u in staat om vol vertrouwen de definitieve beslissing te nemen, wetende dat uw droom overkapping werkelijkheid zal worden.

Succesverhalen

van tevreden klanten

Referentie - familie Otterman | Poppelaars Overkappingen

"Het team van Bart Poppelaars heeft de overkapping op een nette en professionele manier geplaatst."

Familie Otterman Maatwerk overkapping & bestrating in Breda
Referentie - Vissers | Poppelaars Overkappingen

"Kundig personeel hebben mijn wensen gehoord en hebben mij geadviseerd."

Vissers Maatwerk overkapping in Etten-Leur

Diverse opties voor uw overkapping

Bij het creëren van uw ideale overkapping is het belangrijk om te kunnen kiezen uit diverse opties die aansluiten bij uw behoeften. Bij Poppelaars Overkappingen bieden we een uitgebreid scala aan mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw overkapping niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en comfortabel. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van de opties die wij aanbieden:

  • Overkapping met schuur: Als u extra opbergruimte nodig heeft voor uw tuinmeubilair, gereedschap of andere spullen, is een overkapping met schuur een goede keuze. Deze combinatie van een beschutte buitenruimte en handige opslagruimte biedt het beste van twee werelden. Uw buitenleven blijft georganiseerd en overzichtelijk. 
  • Glazen schuifwand: Wilt u uw overkapping het hele jaar door kunnen gebruiken, ongeacht het weer? Dan is een glazen schuifwand de perfecte toevoeging aan uw overkapping. Met deze praktische en elegante oplossing kunt u uw overkapping eenvoudig afsluiten tegen wind, regen en kou. 
  • Terras: Met een terras onder uw overkapping creëert u een naadloze overgang tussen buiten en binnen. Of het nu gaat om een terras met elegante overkapping of een indrukwekkende structuur boven uw terras, onze oplossingen zijn ontworpen om naadloos te integreren in uw leefomgeving.
  • Lichtstraat: Breng natuurlijk licht in uw overkapping met een stijlvolle lichtstraat. Door strategisch geplaatste glazen toe te voegen, kunt u profiteren van extra lichtinval en een open sfeer. 
  • Shutters: Elegantie en privacy komen samen in shutters voor uw overkapping. De verstelbare houten lamellen kunnen eenvoudig worden geopend of gesloten, waardoor u controle heeft over de lichtinval en de privacy die u wenst. 

Met deze diverse opties voor uw overkapping kunt u uw buitenruimte volledig personaliseren aan uw levensstijl. Of u nu op zoek bent naar extra opslagruimte of een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur, bij Poppelaars Overkappingen hebben we alles wat u nodig heeft om uw droom overkapping werkelijkheid te laten worden.

Bouwen zonder verrassingen

Dankzij de gedetailleerde plannen die met u zijn gemaakt, kunnen onze vakmensen nauwkeurig en efficiënt te werk gaan, wat resulteert in een naadloze installatie naar uw wensen. Bovendien is de kans op verrassingen of vertragingen minder groot, waardoor u sneller kunt genieten van uw nieuwe buitenruimte. Door de 3D-tekening heeft u volledige controle over het ontwerp van uw project. Of u nu op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen of een uitnodigende ruimte om vrienden te ontvangen, onze 3D-tekeningen maken het mogelijk om uw idee van een overkapping tot leven te brengen. 

Interesse? Kom naar onze showroom

Stap binnen in de toekomst van het buitenleven met onze 3D-tekening en laat uw dromen werkelijkheid worden. Maak een afspraak in onze showroom en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van het buitenleven. Geniet binnenkort van een op maat gemaakte overkapping helemaal naar uw wensen. 

Afspraak maken

Mooie projecten

Waar wij trots op zijn

Overkapping model Eifel

Etten-leur

Overkapping model Ardennen met vlonder

Breda

Waarmee kunnen wij u helpen?

Overkapping met schuur

Glazen schuifwand overkapping

Lichtstraat overkapping

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl