Poolhouse op maat

Meer uit uw tuin en buitenzwembad halen, zodat u extra kunt genieten van de dag? Poppelaars overkappingen heeft dé oplossing: een poolhouse op maat. Glazen schuifwanden, een open haard, een sauna, de juiste verlichting of een buitenkeuken. Samen zoeken we naar een passend ontwerp dat voldoet aan al uw wensen. Haal het vakantiegevoel in uw achtertuin met een op maat gemaakte buitenruimte. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan elke dag voor u klaar om uw ultieme zwembadbeleving te verwezenlijken.

Plan een adviesgesprek in
poolhousewitgespotenmetglazenschuifwanden2
Ons aanbod aan poolhouses

Poolhouses op maat voor diverse doeleinden

Onze poolhouses worden gerealiseerd voor diverse doeleinden. De één gaat voor een klein en eenvoudig op maat gemaakt poolhouse, de ander wil een grote en meer luxueuze binnenruimte in de achtertuin. U kunt hierbij denken aan comfortabele zitplaatsen, badkamers, kleedruimtes, douches en opslagruimte voor zwembad-apparatuur. In sommige poolhouses vindt u zelfs een uitgebreide keuken of bar. Ideaal voor een feestje voor volwassenen, maar ook kinderen zullen zich gegarandeerd vermaken.

Poolhouse op maat: welke stijlen zijn er?

Modern, landelijk of industrieel. Een poolhouse op maat kan in verschillende stijlen worden gebouwd. Een moderne buitenruimte ziet er vaak strak en minimalistisch uit. De lijnen zijn schoon, vormen eenvoudig en de materialen modern, zoals glazen schuifdeuren. Gaat u liever voor een rustieke uitstraling? Dan kan een landelijke poolhouse goed bij u in de smaak vallen. De constructies zijn hierbij wat fijner afgewerkt. Hoe dan ook is er altijd een stijl die bij u past en die wij voor u kunnen verwezenlijken.

Succesverhalen

Van tevreden klanten

Referentie - familie Otterman | Poppelaars Overkappingen

"Het team van Bart Poppelaars heeft de overkapping op een nette en professionele manier geplaatst."

Familie Otterman Maatwerk overkapping & bestrating in Breda
Referentie - Vissers | Poppelaars Overkappingen

"Kundig personeel hebben mijn wensen gehoord en hebben mij geadviseerd."

Vissers Maatwerk overkapping in Etten-Leur

Poolhouse op maat: welke dakvarianten zijn er?

Het samenstellen van uw op maat gemaakte poolhouse begint bij de keuze van een daktype. Er zijn drie varianten: een plat dak, kapschuur of zadeldakmodel. Valt ons aanbod niet bij u in de smaak of wilt u een uniek dak? Geen probleem. Het is ook mogelijk om iets volledig op maat te laten ontwerpen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen, zodat we u zullen voorzien van een gedegen advies.

Neem contact op

Poolhouse op maat: kies een kleur die bij u past

En dan hebben we de kleurkeuze ook nog. Er is veel mogelijk. Zo kunt u gaan voor de kleurtrend van het jaar of kiezen voor tijdloze tinten. Een op maat gemaakt poolhouse met zwarte tinten past in heel veel tuinen. Dit geldt ook voor de kleur wit. Als u voor lichte kleuren gaat, creëert u direct een zomerse ambiance. Een andere optie is bijvoorbeeld als afwerking een houten gevel en zwarte vloer. Hoe dan ook bieden wij u een uitgebreid kleurenpalet. Gegarandeerd dat u zich samen met familie en vrienden even in het warme en zonnige buitenland waant.

Poolhouse op maat: wat is de prijs?

Comfortabele zitplaatsen, badkamers, kleedruimtes, douches of opslagruimte voor zwembadapparatuur. De prijs van een poolhouse op maat kan enorm verschillen. Daardoor hangen de precieze kosten onder andere af van het materiaal, de oppervlakte, de afwerking en de functie en inrichting. Het ene ontwerp biedt meer luxe en comfort dan het andere. Tijdens een adviesgesprek in onze showroom maken we de vorm, functionaliteit, materialen en kleuren concreet. Daaruit voortvloeiend wordt duidelijk wat de prijs van uw op maat gemaakte poolhouse wordt.

Plan adviesgesprek

Samen op zoek naar uw poolhouse op maat

Poppelaars Overkappingen gelooft dat uw buitenruimte een verlengstuk is van uw huis. Relaxen doet u in uw thuishaven. Daar komt u tot rust. Wij streven ernaar dat u dit ook in uw op maat gemaakte poolhouse kunt. Daarom gaan we samen op zoek naar een passend design. Ons team zal goed naar u luisteren, maar ook de juiste vragen stellen om uw wensen zorgvuldig in kaart te brengen. We selecteren alle materialen en zorgen voor een ontwerp op maat waar u jarenlang van zult genieten.

Interesse? Kom naar onze showroom!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze showroom in Breda, zodat we samen kunnen zoeken naar een passende poolhouse op maat. Wij staan elke dag klaar om uw buitenverblijf te verwezenlijken.

Bezoek onze showroom

Mooie projecten

Waar wij trots op zijn

Poolhouse model Eifel Plus

Breda

Poolhouse model Eifel

In stadstuin Breda

Waarmee kunnen wij u helpen?

Poolhouse modern

Douglas poolhouse

Glazen schuifwand overkapping

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl