Douglas veranda

Ontdek de elegantie en duurzaamheid van een maatwerk Douglas Veranda. Bij Poppelaars Overkappingen creëren we prachtige Douglas houten veranda's die uw buitenruimte transformeren in een oase van rust en comfort. Meer weten neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
verandametlichtstraatzwartzweedsrabat2

Douglas hout

Het karakteristieke Douglas hout geeft uw veranda een warme uitstraling en zorgt voor een natuurlijke integratie met uw tuin. Onze vakmensen ontwerpen en installeren alles precies volgens uw wensen, waarbij functionaliteit en esthetiek perfect samenkomen. Of u nu op zoek bent naar een gezellige buitenruimte om te ontspannen of een sfeervolle plek om gasten te ontvangen, een houten veranda biedt de ideale oplossing. Laat u betoveren door de tijdloze schoonheid van Douglas hout en geniet jarenlang van een prachtige, op maat gemaakte veranda die een natuurlijke verlenging van uw leefomgeving vormt.

Een Douglas veranda met glas

Geniet het hele jaar door van uw tuin met een prachtige Douglas Veranda met glazen schuifwanden en ramen. Onze veranda's met glas worden gekenmerkt door de warme uitstraling van het duurzame Douglashout, gecombineerd met een elegant design. Met glazen schuifwanden kunt u uw veranda eenvoudig transformeren naar een volledig afgesloten ruimte op koelere dagen, terwijl u nog steeds kunt genieten van het buitenleven.

In combinatie met een houtkachel of heater kunt u zelfs tijdens de echte koude winterdagen genieten. Het gebruik van glas in uw Douglas veranda zorgt voor een optimale lichtinval en geeft een ruimtelijk gevoel. U heeft de keuze uit verschillende ramen en glasopties om aan uw specifieke wensen te voldoen. Een Douglas veranda op maat, aangepast aan uw voorkeuren en tuinomgeving.

Maak een afspraak in onze showroom

Een Douglas veranda aan huis

Met een prachtige veranda aan huis creëert u een stijlvolle aanbouw van duurzaam Douglas hout. Een veranda verlengt als het ware uw woonkamer, waardoor u kunt genieten van een sfeervolle buitenruimte, weer of geen weer. Of u nu wilt ontspannen in de frisse lucht, gezellig wilt dineren met vrienden of gewoon wilt genieten van het uitzicht op uw tuin, een Douglas veranda aan huis biedt de perfecte oplossing. Deze toevoeging aan uw huis creëert extra woonruimte die naadloos overloopt in uw woning, terwijl u nog steeds in contact blijft met de natuur. Combineer functionaliteit met esthetiek en investeer in een Douglas veranda aan huis om uw woning naar een hoger niveau te tillen.

 

Succesverhalen

Van tevreden klanten

Referentie - familie Otterman | Poppelaars Overkappingen

"Het team van Bart Poppelaars heeft de overkapping op een nette en professionele manier geplaatst."

Familie Otterman Maatwerk overkapping & bestrating in Breda
Referentie - Vissers | Poppelaars Overkappingen

"Kundig personeel hebben mijn wensen gehoord en hebben mij geadviseerd."

Vissers Maatwerk overkapping in Etten-Leur

Een Douglas veranda als bouwpakket of laten plaatsen?

Bent u op zoek naar een Douglas veranda, maar twijfelt u tussen een bouwpakket of het laten plaatsen? Bij Poppelaars Overkappingen bieden we beide opties aan. Met ons bouwpakket, oftewel prefab, kunt u zelf aan de slag. Met instructies en hoogwaardige materialen is het monteren van een bouwpakket voor een ervaren klusser of timmerman een haalbaar project.

Als u liever zorgeloos wilt genieten van uw nieuwe Douglas veranda, raden wij aan om deze door ons te laten plaatsen. Wij hebben ervaren vakmensen die vakkundig bouwen. In feite kiest 95% van onze klanten ervoor om de veranda door ons te laten plaatsen. Dit garandeert een nauwkeurige installatie en resulteert in een prachtige, op maat gemaakte veranda van Douglas hout. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Contact opnemen

Een Douglas veranda in het zwart

Wij realiseren op maat gemaakte zwarte Douglas veranda’s. Het gebruik van hoogwaardig spuitwerk zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar ook voor langdurige bescherming tegen invloeden van buitenaf. De kleur zwart draagt bij aan een elegante uitstraling, waardoor u een stijlvolle tuin krijgt. Het tijdloze design van de zwarte houten veranda past perfect in elke tuin, ongeacht de stijl. U kunt zelf kiezen welke delen van de overkapping u zwart wilt laten uitvoeren, bijvoorbeeld alleen de wanden of palen. Bovendien zorgt het mooie contrast tussen het diepe zwart en de warme bruine kleur van het Douglas hout voor een mooie uitstraling. Kies voor een zwarte veranda en creëer een sfeervolle buitenruimte waar u jarenlang van kunt genieten.

Een Douglas veranda op maat

Bent u op zoek naar een prachtige Douglas veranda op maat? Bij Poppelaars Overkappingen zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van maatwerkoplossingen voor uw buitenruimte. Of u nu droomt van een elegante overkapping waar u kunt ontspannen of een functionele overkapping voor opslag, wij realiseren het helemaal naar uw wensen. Wij realiseren maatwerk en kunnen nagenoeg alles maken wat constructief met hout mogelijk is. Schuine hoeken, L-vormen, hoogteverschillen enzovoorts, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook standaardmaten zoals 300x300, 400x300, 500x300, 600x300, 600x400 kunnen we leveren. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw Douglas veranda op maat wordt ontworpen en geïnstalleerd, met oog voor detail en vakmanschap. Met een maatwerk Douglas veranda van Poppelaars Overkappingen geniet u optimaal van uw tuin, in stijl en comfort. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen

De verschillende daken van een Douglas veranda

Een Douglas veranda met plat dak of schuin dak? De keuze voor een plat dak brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst zijn de kosten lager in vergelijking met een veranda met een schuin dak. Dit komt doordat de constructie van een schuin dak complexer is en er meer materiaal en arbeid nodig is. Bovendien is het vaak nodig om een vergunning aan te vragen voor een veranda met schuin dak, vanwege de hoogte. Bij een plat dak hoeft u zich geen zorgen te maken over lekkages. Wij maken gebruik van hoogwaardig EPDM en zorgen altijd voor voldoende afwatering. Daarnaast biedt een plat dak gemakkelijk de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen. Onze maatwerk constructies kunnen zo ontworpen worden dat ze het extra gewicht van de zonnepanelen kunnen dragen. Kies voor de luxe en functionaliteit van een veranda met plat dak, volledig op maat gemaakt naar uw wensen en behoeften.

De prijs van een Douglas veranda

Bij Poppelaars Overkappingen leveren wij maatwerk, elke tuin en situatie is namelijk anders. De kosten van een Douglas Veranda variëren sterk afhankelijk van de grootte, gekozen opties en het model dat u kiest. Onze globale prijsindicatie ligt tussen de €5000 en €50.000. Omdat we elk project op maat ontwerpen en installeren, kunnen we pas na een persoonlijk gesprek een exacte offerte opstellen die volledig aansluit bij uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige Douglas veranda of een luxueuze met allerlei opties zoals verlichting, glazen schuifwanden, kachel, lichtstraat en/of spuiten in kleur. Bij Poppelaars Overkappingen zorgen we voor een oplossing die perfect bij uw situatie past. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken, of plan uw afspraak direct in via de website. 

Afspraak maken

Mooie projecten

Waar wij trots op zijn

Overkapping model ardennen met verlichting

Breda

L-overkapping model Beach

Breda

Waarmee kunnen wij u helpen?

Douglas overkapping

Douglas poolhouse

Veranda (aan huis)

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl