Luxe tuinkamer

Bent u op zoek naar een luxe tuinkamer die staat voor superieure kwaliteit, exclusiviteit en maatwerk? Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van luxe tuinkamers die aan al uw wensen voldoen. Bij ons staat kwaliteit voorop. Wij werken alleen met de beste materialen en leveren vakmanschap tot in de kleinste details. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw luxe tuinkamer wordt uitgevoerd met de duurzaamste materialen en hoogwaardige afwerking. Wij streven naar niets minder dan perfectie.

Showroom bezoeken
overkapping met glazen schuifwanden 4

Exclusieve tuinkamers

Exclusiviteit is wat onze luxe tuinkamers onderscheidt. Elk project wordt met passie en toewijding gerealiseerd, waarbij we streven naar unieke ontwerpen die perfect passen bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een moderne tuinoverkapping, een sfeervol tuinhuis of een prachtig pergola-ontwerp, wij nemen graag de tijd om uw visie te begrijpen en om te zetten in een exclusieve buitenruimte.

Een luxe tuinkamer op maat

Maatwerk is onze kracht. Wij geloven in het belang van het creëren van een luxe tuinkamer die speciaal voor u is vervaardigd. Onze ervaren specialisten denken graag met u mee, vanaf het allereerste ontwerp tot aan de uiteindelijke installatie. Uw wensen en ideeën worden vertaald naar een unieke tuinkamer die naadloos aansluit bij uw levensstijl en behoeften.

Samen realiseren we de luxe tuinkamer waar u altijd van heeft gedroomd. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen creëren we een luxe tuinkamer waar u jarenlang van kunt genieten, met superieure kwaliteit, exclusiviteit en maatwerk, speciaal voor u geheel naar wens vervaardigd

Een luxe tuinkamer van hout

Stap in de wereld van luxe en geniet van een prachtige tuinkamer van hout. Bij Poppelaars Overkappingen creëren we unieke luxe houten tuinkamers die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Ontdek de vele voordelen van een luxe houten tuinkamer en geef uw buitenruimte een luxe en natuurlijk karakter. Hout staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en warmte. Elke plank, paal of balk in onze luxe tuinkamers is uniek vanwege de natuurlijke variatie in het hout. Het geeft uw tuinkamer een authentieke uitstraling en zorgt voor een gezellige sfeer. Geen enkel stuk hout is hetzelfde, waardoor uw tuinkamer een uniek pronkstuk wordt in uw tuin.

Naast het esthetische aspect biedt hout ook functionele voordelen. Hout is een sterk materiaal dat een solide basis vormt voor uw luxe tuinkamer. Het kan moeiteloos allerlei weersomstandigheden doorstaan, zoals wind, regen en zelfs sneeuw. Bovendien is hout licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te verwerken is. Deze eigenschappen maken hout een veelzijdig materiaal dat gebruikt kan worden voor het vervaardigen van luxe tuinkamers.

Succesverhalen

Van tevreden klanten

Referentie - familie Otterman | Poppelaars Overkappingen

"Het team van Bart Poppelaars heeft de overkapping op een nette en professionele manier geplaatst."

Familie Otterman Maatwerk overkapping & bestrating in Breda
Referentie - Vissers | Poppelaars Overkappingen

"Kundig personeel hebben mijn wensen gehoord en hebben mij geadviseerd."

Vissers Maatwerk overkapping in Etten-Leur

Een duurzame luxe tuinkamer van hout

Bij Poppelaars Overkappingen streven we naar duurzaamheid en innovatie. Onze luxe tuinkamers worden vervaardigd met hout afkomstig uit PEFC gekeurde bossen, de duurzame oorsprong is daardoor gegarandeerd. Onze tuinkamers zijn zo stevig dat ze zelfs zonnepanelen kunnen dragen. U kunt dus niet alleen genieten van een prachtige buitenruimte, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld door groene energie op te wekken. Daarnaast zijn onze houten constructies ook sterk genoeg om een verwarmingssysteem voor uw zwembad te dragen. Zo kunt u het hele jaar door plezier beleven aan uw zwembad, zelfs wanneer de temperaturen beginnen te dalen.

Kies voor een luxe tuinkamer van hout en laat uw dromen werkelijkheid worden. Bij Poppelaars Overkappingen streven we naar perfectie en leveren we vakmanschap op maat. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw unieke luxe tuinkamer. Samen creëren we een luxe tuinkamer waar u jarenlang van kunt genieten.

Contact opnemen

Een eiken of Douglas houten tuinkamer?

Bent u op zoek naar een luxe tuinkamer van hoogwaardig hout? Dan is de keuze tussen een eiken- of Douglas houten tuinkamer wellicht een belangrijke overweging voor u. De belangrijkste aspecten tussen deze twee houtsoorten zijn: het verschil in uitstraling, duurzaamheid en prijs. 

Een van de grootste verschillen is toch wel de prijs. Eikenhout is in verhouding een stuk duurder dan douglashout. Het kan zeker de helft schelen. De reden dat Douglas een stuk goedkoper is zit hem voornamelijk in de duurzaamheid. Eikenhout is een stuk duurzamer dan Douglas. Douglashout wordt beschouwd als een van de duurzaamste en hardste naaldhoutsoorten die in Europa verkrijgbaar zijn. Het valt in duurzaamheidsklasse drie, wat betekent dat het hout een minimale levensduur van 10-15 jaar heeft. Door het hout te behandelen met verf of olie kunt u de levensduur met ongeveer 5 jaar verlengen. Deze houtsoort is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een duurzame constructie voor uw luxe tuinkamer. Daarentegen is eikenhout nog duurzamer en heeft het een duurzaamheidsklasse van niveau twee. Dit betekent dat eikenhout een gemiddelde levensduur van 15-20 jaar heeft. Het is een houtsoort die bekend staat om zijn kracht en stevigheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor constructies zoals luxe tuinkamers.

Ook zit er een groot verschil in uitstraling. Eikenhout staat bekend om zijn donkerbruine en nostalgische kleur. Eikenhout heeft van nature grote scheuren, wat een rustieke en authentieke uitstraling aan uw tuinkamer kan geven. Sommige mensen waarderen deze natuurlijke kenmerken en zien het als een meerwaarde. Douglashout is lichter van kleur dan eiken, de kleur is lichtbruin met een tint crème. Douglas hout heeft daarentegen veel minder kans op scheurvorming en als er scheuren ontstaan, zijn ze aanzienlijk kleiner. Dit geeft de tuinkamer een strakkere uitstraling.

De kosten van een houten tuinkamer

Bij het kiezen tussen een eiken- of douglas houten tuinkamer is het belangrijk om rekening te houden met de verschillen in uitstraling, duurzaamheid en prijs. Douglas biedt een duurzame en voordelige optie, terwijl eikenhout bekendstaat om zijn langere levensduur en karakteristieke uitstraling. Aangezien wij maatwerk leveren is de prijs per project sterk variabel en volledig afhankelijk van uw wensen. Factoren daarin zijn het formaat van de tuinkamer, de gekozen materialen, afwerking en eventuele opties. Voor een luxe tuinkamer liggen de geschatte kosten tussen circa €7.000 en €50.000. Maak een afspraak in onze showroom en wij helpen u bij het maken van uw keuze voor de perfecte luxe tuinkamer.

Afspraak maken

Mooie projecten

Waar wij trots op zijn

Overkapping model ardennen met verlichting

Breda

L-overkapping model Eifel

Made

Waarmee kunnen wij u helpen?

Luxe overkapping

Luxe veranda

Poolhouse

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl