Vlonder overkapping

U wilt het liefst het hele jaar door genieten van uw prachtige tuin, ook als het geen aangename zomerdag is. Als u heel het jaar wilt genieten van uw tuin is een vlonder overkapping de ideale oplossing. Een vlonder zorgt ervoor dat uw overkapping of veranda een verlengstuk van de woning wordt. U creëert dus een extra leefruimte waarin u, ongeacht de weersomstandigheden, heerlijk van de buitenlucht kunt genieten. Bij Poppelaars overkappingen hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en plaatsen van hoogwaardige overkappingen met vlonder.

Vlonder overkapping

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vlonder onder overkapping

Een houten vlonder onder uw overkapping is een fantastische manier om uw tuin te verrijken en een natuurlijke uitstraling te geven. Een vlonder onder uw overkapping creëert niet alleen een mooie uitstraling, het biedt ook enkele praktische voordelen: Zo zorgt een vlonder onder uw overkapping voor extra leefruimte. U kunt bijvoorbeeld een buitenkeuken, een buitenbar of een loungeset plaatsen onder de overkapping en zo uw woonruimte uitbreiden. Ook zorgt een overkapping met vlonder aan huis ervoor dat uw woonkamervloer naadloos doorloopt in de overkapping. Als laatste zorgt een vlonder onder uw overkapping er ook voor dat uw tuin en overkapping aan elkaar verbonden worden. Zo kunt u de vlonder laten aansluiten op een gazon of een bloemenperkje.

Overkapping op vlonder plaatsen?

Een vlonder onder een overkapping biedt een sterke en stabiele basis en is uitstekend geschikt om uw tuinmeubilair op te plaatsen zodat het beschermd wordt tegen viezigheid, slijtage en verkleuring. Een vlonder is ook een uitkomst wanneer u lekker wilt barbecueën. U heeft natuurlijk een stabiele basis nodig om uw barbecue op te plaatsen, een vlonder biedt hier uitkomst in. Met een vlonder heeft u altijd een stabiele ondergrond voor uw tuinmeubilair en uw barbecue.

Bij Poppelaars Overkappingen plaatsen we overkappingen op bestaande vlonders, maar ook op nieuwe vlonders die we speciaal voor u aanleggen. Heeft u al een vlonder in uw tuin en wilt u hier een overkapping op laten plaatsen? Dan meten we de oppervlakte op van de vlonder en maken we een 3D-ontwerp voor een overkapping op maat. We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van overkappingen en kunnen u garanderen dat onze ervaren specialisten vakwerk leveren. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw nieuwe overkapping perfect aansluit op uw vlonder vloer, zodat u kunt genieten van een prachtige vlonder met overkapping.

Vlonder maken onder overkapping

Wanneer u al een overkapping heeft, is het creëren van een vlonder een uitstekende manier om uw buitenruimte verder te optimaliseren zodat u extra kunt genieten van uw overkapping. Vlonderplanken zijn er in ontzettend veel verschillende vormen en maten. De meest voorkomende materiaal zijn: douglashout, composiet en hardhout. Vanwege hun minimale werking en hoge kleurvastheid zijn composiet vlonderplanken populair in gebruik. Het is een sterke materiaalsoort die ook nog eens lang meegaat en zelfs geleverd kan worden met een mooie natuurgetrouwe houtstructuur. Heeft u liever een natuurlijke houten vlonder? Dan kunt u gaan voor een vlonder van hardhouten- of douglas vlonderplanken.

Specialist in vlonder overkappingen

Bij Poppelaars Overkappingen hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van houten overkappingen met vlonder. Bent u geïnteresseerd in een houten overkapping met vlonder? Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom, en ga samen met onze specialisten op zoek naar de overkapping met vlonder die voldoet aan al uw eisen. Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl