Overkapping wit

Een overkapping is een stijlvolle en praktische toevoeging aan elke tuin. Niet alleen biedt het bescherming tegen zon en regen, waardoor u langer kunt genieten van uw tuin, maar het verbetert ook de uitstraling van uw tuin. Bent u op zoek naar een overkapping in wit die niet alleen sfeer maar ook een rustige ambiance creëert voor uw tuin? Dan bent u bij Poppelaars Overkappingen aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom.

Maak een afspraak in onze showroom
poolhousewitgespotenmetglazenschuifwanden5

Een overkapping van wit hout

Witte overkappingen zijn niet alleen een tijdloze toevoeging aan uw tuin die een klassieke uitstraling garanderen, maar ze bieden ook praktische voordelen door het zonlicht te reflecteren. Dit zorgt ervoor dat de ruimte onder de overkapping aangenaam koel blijft, zelfs tijdens de warmste zomerdagen. Het vermogen van een witte tuinoverkapping om zich aan te passen aan verschillende stijlen, van modern tot traditioneel, maakt het een veelzijdige keuze voor elke buitenruimte.

Een optie die bijzonder populair is, is de houten overkapping in het wit. Deze combinatie brengt het beste van twee werelden samen: de natuurlijke schoonheid en warmte van hout met de frisse, moderne uitstraling van de witte kleur. Dit resulteert in een stijlvol en uitnodigend toevluchtsoord in uw tuin. Binnen de categorie houten overkappingen is de Douglas overkapping in het wit een uitstekende keuze. Douglashout staat bekend om zijn duurzaamheid, stevigheid, en het vermogen om mooi te verouderen, mits goed onderhouden en behandeld. De witte kleur van de overkapping draagt niet alleen bij aan de uitstraling, maar heeft ook een functioneel voordeel: het kan helpen een kleinere tuin groter en lichter te laten lijken. Dit visuele effect maakt uw tuin uitnodigender en lijkt meer open.

Wij nodigen u uit in onze showroom om de mogelijkheden van een witte houten overkapping te verkennen. Onze experts staan klaar om samen met u de ideale oplossing te vinden die past bij uw persoonlijke smaak en de stijl van uw tuin. Of u nu kiest voor een Douglas overkapping in het wit of een andere houtsoort, wij garanderen een resultaat dat zowel mooi als duurzaam is.

Afspraak maken

Een lamellen overkapping in het wit

Wilt u optimaal genieten van de zon in de zomer, maar in de minder mooie seizoenen ook van de buitenlucht en tuin genieten? Dan is een lamellen overkapping in het wit hetgeen wat u zoekt. Bij Poppelaars Overkappingen hebben wij verschillende opties voor overkappingen. Zoals een lamellen overkapping. Met het innovatieve lamellensysteem kunt u de hoeveelheid zonlicht die door de overkapping komt, nauwkeurig regelen. Dit betekent dat u op zonnige dagen optimaal kunt genieten van de zon, door de lamellen zodanig aan te passen dat ze het perfecte niveau van zonlicht doorlaten. U mist op deze manier geen enkel straaltje zonneschijn. 

Aan de andere kant, tijdens dagen met minder weer, biedt de lamellen overkapping bescherming tegen de elementen. Met een simpele aanpassing kunt u de lamellen sluiten, waardoor uw buitenruimte droog en comfortabel blijft, ongeacht de weersomstandigheden. Deze flexibiliteit maakt onze lamellen overkappingen in het wit een ideale keuze voor diegenen die het hele jaar door van hun tuin willen genieten, met de mogelijkheid om zowel schaduw te creëren als te schuilen tegen de regen.

Een overkapping aan huis van wit hout

Een overkapping aan huis is een prachtige toevoeging aan elke woning. Het biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar creëert ook een sfeervolle buitenruimte waar u het hele jaar door van kan genieten. Als u overweegt een overkapping aan uw huis toe te voegen, is het kiezen van wit hout een uitstekende keuze. Wit hout heeft een tijdloze elegantie en kan de esthetiek van zowel moderne als traditionele huizen versterken. In dit artikel bespreken we de voordelen van een overkapping aan huis van wit hout en waarom het een populaire keuze is onder huiseigenaren.

Voordelen van wit hout
Wit hout biedt een reeks voordelen die het ideaal maken voor overkappingen aan huis. Ten eerste reflecteert wit licht, wat helpt om de ruimte eronder koeler te houden tijdens warme zomerdagen. Dit kan uw buitenruimte comfortabeler maken en de noodzaak voor kunstmatige koeling verminderen. Bovendien heeft wit hout een frisse en uitnodigende uitstraling die u huis een open en luchtig gevoel kan geven.

 • Uitstraling: een overkapping van wit hout kan de uitstraling van uw woning aanzienlijk verbeteren. Het biedt een visuele brug tussen uw huis en uw tuin, waardoor de overgang soepeler verloopt. Of u nu een strakke, moderne uitstraling of een meer landelijke, klassieke look wilt. Alles is mogelijk. 

 • Aanpassing aan uw wensen: bij Poppelaars Overkappingen is het mogelijk om uw overkapping aan te passen aan uw wensen. U kunt kiezen voor een volledig open ontwerp, een lamellen overkapping, een overkapping wit met een zijwand om bijvoorbeeld meer privacy te creëren. Verlichting en zelfs glazen schuifwanden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op

Contact opnemen

Succesverhalen

Van tevreden klanten

Referentie - familie Otterman | Poppelaars Overkappingen

"Het team van Bart Poppelaars heeft de overkapping op een nette en professionele manier geplaatst."

Familie Otterman Maatwerk overkapping & bestrating in Breda
Referentie - Vissers | Poppelaars Overkappingen

"Kundig personeel hebben mijn wensen gehoord en hebben mij geadviseerd."

Vissers Maatwerk overkapping in Etten-Leur

Een overkapping in het grijs, wit of zwart

Bij het kiezen van een overkapping voor uw huis, spelen kleuren een essentiële rol in de uitstraling en sfeer van uw buitenruimte. Overkappingen in grijs, wit of zwart kunnen een basis keuze zijn in wat voor stijl u wilt creëren. De mogelijkheden voor kleuren zijn:

 • Overkapping grijs-wit
  De grijze overkapping symboliseert moderniteit en veelzijdigheid. Grijs is een neutrale kleur die zowel in lichte als donkere tinten voorkomt en gemakkelijk te combineren is met andere kleuren. Zoals met een witte overkapping. Een grijze overkapping met witte accenten kan subtiele elegantie toevoegen aan uw buitenruimte zonder te veel aanwezig te zijn. Lichtere grijstinten vertonen ook minder vlekken dan wit, en donkere tinten zijn minder gevoelig voor verkleuring dan een overkapping in het zwart. Dit zorgt ervoor dat het makkelijker is om schoon te maken. 

 • Overkapping zwart
  De overkapping in het zwart maakt een krachtig statement en geeft uw buitenruimte een stijlvolle maar tegelijkertijd ook een moderne uitstraling. Zwart valt vooral op in contrast met felle kleuren. Zwart is minder geschikt voor warme klimaten omdat het warmte kan absorberen, maar in een normaal klimaat heeft dit juist zo zijn voordelen: dit houdt de warmte langer vast. Het is een geweldige aanvulling op zowel moderne als traditionele buitenruimtes.

 • Combinatie van kleuren
  Door deze kleuren te combineren, bijvoorbeeld een overkapping in het zwart en wit of grijs, kan een unieke en individuele uitstraling ontstaan. Deze kleurencombinaties helpen bij het creëren van visueel aantrekkelijke ruimtes. Zo kunt u uw persoonlijke stijl nog meer naar voren laten komen. Meer weten over de kleurencombinaties? Maak een afspraak in onze showroom. 
Afspraak maken

Een overkapping met een wit plafond

Als u voor een witte overkapping kiest, voegt u een element van helderheid en ruimte toe aan uw tuin, waardoor deze aantrekkelijk en stijlvol wordt. Het kiezen voor een overkapping in uw tuin met een wit plafond zorgt er wederom voor dat de ruimte koel blijft en de warmte niet vasthoudt in de overkapping. Een ander groot voordeel aan een overkapping in het wit met een wit plafond is dat het een ruimtelijker gevoel biedt. Zo kunt u het beste genieten van de voordelen van een beschutte plek en behoudt u het ruimtelijke gevoel in uw tuin.  

Mooie projecten

Waar wij trots op zijn

Poolhouse model Eifel Plus

Breda

Overkapping model Ardennen met schuine achterwand

Oosterhout

Waarmee kunnen wij u helpen?

Moderne tuinkamer

Poolhouse

Houten veranda

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl