Overkapping met glazen schuifwanden

Wilt u er ook lekker warm bij zitten het hele jaar door? Een overkapping met glazen schuifwanden biedt vele voordelen voor mensen die graag buiten willen zitten, maar ook een beschutting willen hebben tegen wind, regen en vuil. U kunt het gehele jaar door genieten van uw tuin, terras of balkon overkapping met glazen schuifwanden. Poppelaars overkappingen biedt verschillende mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde overkapping met glazen schuifwanden.

Afspraak maken
sagar[5]

Houten overkapping met glazen schuifwanden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een houten overkapping met glazen schuifwanden. Zo kunt u kiezen voor een vrijstaande overkapping of een overkapping die aan uw huis bevestigd is. Ook kunt u kiezen voor verschillende soorten glas zoals helder glas of getint glas. Poppelaars overkappingen zijn gespecialiseerd in het leveren van een houten overkapping met glazen schuifwanden op maat!  Dan past het precies bij de afmetingen van uw tuin, terras of balkon.

De locatie waar de houten overkapping met glazen schuifwanden komt te staan is erg belangrijk. Denk hierbij aan zoninval, de windrichting en de privacy. Zo kunt u optimaal genieten van de zon, terwijl je beschermd bent tegen de wind. Laat de installatie daarom over aan Poppelaars overkappingen die zowel de houten overkapping als de glazen schuifwanden op de juiste manier installeren. Zo bent u verzekerd van een overkapping die jarenlang mee gaat.

Vrijstaande douglas overkapping met glazen schuifwanden

Een vrijstaande Douglas overkapping met glazen schuifwanden is een fantastische toevoeging aan elke buitenruimte. Douglas hout is een duurzame en natuurlijke houtsoort die lang mee gaat en weinig onderhoud nodig heeft. De glazen schuifwanden bieden bescherming tegen diverse weersomstandigheden terwijl u toch van het buitenleven kunt genieten. De glazen schuifwanden zijn gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor u de ruimte snel kunt aanpassen aan het weer en uw wensen. Bij warm weer schuift u de wanden open en geniet u van de frisse lucht, terwijl u bij koud of regenachtig weer de wanden kunt dichthouden en toch van de buitenlucht kunt genieten.

en vrijstaande Douglas overkapping met glazen schuifwanden kan op maat worden gemaakt en aangepast worden aan uw specifieke behoeften. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren en stijlen om de overkapping perfect te laten passen bij uw huis en tuin. Bovendien kan de overkapping worden uitgerust met verlichting, verwarming en andere accessoires om het nog gezelliger te maken. Een vrijstaande overkapping biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar kan ook dienen als een verlenging van uw huis. Het is een ideale plek om te ontspannen, te entertainen of om te gebruiken als een buitenkantoor of hobbyruimte.

Kortom, een vrijstaande Douglas overkapping met glazen schuifwanden, is een waardevolle investering in uw huis en tuin. Het biedt bescherming, comfort en stijl, waardoor u het hele jaar door van uw buitenruimte kunt genieten.

Overkapping aan huis met glazen schuifwanden

Wilt u een extra leefruimte rechtstreeks aan huis creëren? Een overkapping aan huis met glazen schuifwanden kan deze mogelijkheid bieden! De glazen schuifwanden bieden namelijk meer privacy. Er zijn verschillende soorten glas waaruit u kunt kiezen, zoals helder glas, getint glas of zelfs glas met een UV filter. Helder glas zorgt voor veel lichtinval en geeft een ruimtelijk effect, terwijl getint glas meer privacy biedt en de zonnestralen filtert. Bedenk dus goed welk type glas het beste past bij uw wensen.

Succesverhalen

Van tevreden klanten

Referentie - familie Otterman | Poppelaars Overkappingen

"Het team van Bart Poppelaars heeft de overkapping op een nette en professionele manier geplaatst."

Familie Otterman Maatwerk overkapping & bestrating in Breda
Referentie - Vissers | Poppelaars Overkappingen

"Kundig personeel hebben mijn wensen gehoord en hebben mij geadviseerd."

Vissers Maatwerk overkapping in Etten-Leur

Overkapping met glazen lichtstraat

Een overkapping met glazen lichtstraat is een fantastische manier om extra licht en ruimte toe te voegen aan uw woning. Het laat daglicht binnen en dat is (zeker als de overkapping aan huis staat) erg prettig. Zo wordt alles niet te donker.  Een lichtstraat is geïntegreerd in het dak van de overkapping en bestaat uit verschillende glazen panelen die zorgen voor extra lichtinval. Dit creëert een lichte, ruimtelijke sfeer, waardoor de overkapping nog aantrekkelijker wordt om in te verblijven. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren en modellen zodat alles precies op elkaar afgestemd kan worden. Onze specialisten in de winkel helpen u hier graag bij!

Wat kost een overkapping met glazen schuifwand?

De kosten van een overkapping met glazen schuifwanden kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de overkapping, het type glazen schuifwanden, de materialen die gebruikt worden en of u de overkapping wilt laten plaatsen of als bouwpakket zou willen ontvangen. Het is belangrijk om te onthouden dat de kosten voor een overkapping met glazen schuifwanden vaak hoger zijn dan de kosten voor een standaard overkapping zonder glazen schuifwanden. Dit komt doordat de glazen schuifwanden duurder zijn dan standaard wanden en de installatiekosten hoger zijn vanwege de complexiteit van het plaatsen van de wanden.

Specialist in overkappingen op maat

Bij Poppelaars Overkappingen denken we graag met u mee over de verschillende mogelijkheden en maken we graag een ontwerp op maat dat aan al uw wensen voldoet. Zo heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten, afwerkingen, afmetingen en eventuele accessoires. Wilt u ook genieten van een prachtige overkapping met glazen schuifwanden? Neem dan contact met ons op! U kunt ook een afspraak maken om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u samen met onze specialisten alle mogelijkheden bekijken en bespreken.

Mooie projecten

Waar wij trots op zijn

Overkapping model Eifel

Etten-leur

Overkapping met glazen schuifwanden

Breda

Waarmee kunnen wij u helpen?

Poolhouse

Tuinkamer glas

Veranda met glas

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl