Overkapping aan schuur

Een overkapping aan uw schuur is een uitstekende optie als u op zoek bent naar een manier om extra leefruimte en beschutting toe te voegen aan uw tuin. Een overkapping aan de schuur biedt een aangename plek om te ontspannen, te genieten van de schoonheid van uw tuin en biedt beschutting van neerslag of van de zon op warme zomerdagen. Of u nu een kleine tuin heeft, of beschikt over een grote buitenruimte, een overkapping aan de schuur is een zeer waardevolle toevoeging aan uw tuin.

Afspraak maken
vissers1

Extra vierkante meters

Bovendien kan een overkapping aan uw schuur de waarde van uw woning aanzienlijk verhogen. De extra vierkante meters die je toevoegt, verhogen de waarde van uw huis en heeft een positieve invloed op de uitstraling van uw huis. Bij Poppelaars Overkappingen beschikken we over een divers aanbod aan op maat gemaakte overkapping die voldoen aan al uw eisen en aan uw schuur geplaatst kunnen worden.

Het formaat van een overkapping aan de schuur

Het is essentieel om het juiste formaat van de overkapping die u aan uw schuur wilt bevestigen te bepalen. Hierbij spelen verschillende factoren een rol, zoals waar u de overkapping voor gaat gebruiken, de afmetingen van de schuur en de ruimte die beschikbaar is in uw tuin. Het formaat van de overkapping moet met enige precisie bepaald worden, om er zo voor te zorgen dat het voldoet aan uw behoeften.

Voor een kleine tuin is een compacte overkapping aan de schuur een uitstekende keuze. Door te kiezen voor een compacte overkapping kunt u optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte, zonder een groot gedeelte van uw tuin kwijt te raken. Wanneer u beschikt over een ruimere tuin bent u wat vrijer in uw keuze. U kunt kiezen voor een kleine overkapping aan de schuur, maar een grotere overkapping behoort ook tot de mogelijkheden. Bij Poppelaars Overkappingen hebben we overkapping passend bij iedere tuin. Of u nu een overvloed aan ruimte heeft in uw tuin, of een wat kleinere tuin hebt, bij Poppelaars Overkapping vindt u altijd een overkapping die in uw tuin past.

Een overkapping aan een bestaande schuur maken

Als u al beschikt over een schuur, is het mogelijk om een overkapping aan deze schuur toe te voegen. Een overkapping aan uw bestaande schuur toevoegen heeft als voordeel dat u gebruik kunt maken van de bestaande constructie van de schuur. Bij Poppelaars Overkappingen bieden we u de mogelijkheid om de overkapping te laten plaatsen door onze ervaren vaklieden, maar u kunt er ook voor kiezen om de overkapping zelf aan uw schuur te maken. Als u ervoor kiest om de overkapping zelf te plaatsen, leveren we u een bouwpakket met alle benodigdheden, zodat u uw overkapping aan uw schuur kunt bevestigen. Heeft u liever de zekerheid dat uw overkapping op de juiste manier wordt geplaatst? Dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen om uw overkapping aan de schuur te laten plaatsen door onze specialisten.

Een overkapping aan een stenen schuur maken

Wanneer u een stenen schuur heeft, is het nog steeds mogelijk om er een overkapping aan toe te voegen. Het proces voor het maken van een overkapping aan een stenen schuur is vergelijkbaar met het maken van een overkapping aan een houten schuur. Het verschil zit hem vooral in de bevestigingsmethoden. Bij een stenen schuur kunt u gebruikmaken van speciale bevestigingsmiddelen zoals chemische ankers of betonschroeven. Op deze manier wordt de constructie stevig aan de schuur bevestigd. Het plaatsen van een houten overkapping aan een stenen schuur is een erg populaire keuze vanwege de natuurlijke uitstraling en veelzijdigheid die een houten overkapping biedt.

Succesverhalen

Van tevreden klanten

Referentie - familie Otterman | Poppelaars Overkappingen

"Het team van Bart Poppelaars heeft de overkapping op een nette en professionele manier geplaatst."

Familie Otterman Maatwerk overkapping & bestrating in Breda
Referentie - Vissers | Poppelaars Overkappingen

"Kundig personeel hebben mijn wensen gehoord en hebben mij geadviseerd."

Vissers Maatwerk overkapping in Etten-Leur

Een schuine overkapping aan de schuur

Ook een schuine overkapping aan uw schuur behoort tot de mogelijkheden bij Poppelaars Overkappingen. Een overkapping met schuin dak is een unieke en stijlvolle optie voor iedere tuin. Door een schuine overkapping aan uw schuur te maken verhoogt u niet alleen de aantrekkelijkheid van uw tuin, maar zorgt u er ook voor dat regenwater effectief kan worden afgevoerd.

Heeft u een vergunning nodig voor een overkapping aan de schuur?

Het plaatsen van een overkapping kan in de meeste gevallen zonder vergunning. De vergunningsvereisten voor een overkapping aan de schuur kunnen variëren, afhankelijk van de gemeente waarin u woont en de lokale bouwvoorschriften. Wil je 100 procent zekerheid hebben? Neem dan contact op met de gemeente waarin u woont.

Neem een kijkje in onze showroom

Heeft u interesse in een prachtige overkapping aan uw schuur? Neem een kijkje in onze showroom en ga samen met een van onze werknemers op zoek naar de door u gewenste overkapping aan de schuur. Neem nu contact met ons op en geniet binnenkort van uw prachtige overkapping aan uw schuur!

Afspraak maken

Mooie projecten

Waar wij trots op zijn

Overkapping met glazen schuifwanden

Breda

L-overkapping model Beach

Breda

Waarmee kunnen wij u helpen?

Houten veranda

Poolhouse op maat

Luxe overkapping

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl