Een passende overkapping op maat

Bent u op zoek naar een overkapping op maat? Wij kijken samen met u naar de best passende oplossing. De mogelijkheden zijn eindeloos en hierin wordt u volledig ontzorgd. Plan direct een afspraak in.

Afspraak maken
sfeer woodvision maakt op maat

Onze maatwerk mogelijkheden

Door onze jarenlange expertise weten we als geen ander dat elke tuin en elk terras anders is. Daarom maken wij onze houten overkappingen volledig op maat! Dit maakt de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u zowel de vorm, kleur, formaat, als de stijl helemaal zelf bepalen. Samen kijken we naar de meest geschikte oplossing en sluiten we ons vakmanschap volledig aan op uw wens. Hierbij geven we één garantie af: het wordt hoe dan ook genieten!

Doe-het-zelf pakket

Ben je een handige klusser? Dan bieden we naast onze montage service voor het plaatsen van de overkappingen, ook doe-het-zelf pakketten aan. Wij leveren alle materialen, zodat u vervolgens zelf aan de slag kunt. Twijfelt u over welke optie het best bij u past? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag bij het nemen van de juiste beslissing!

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Bij Poppelaars Overkappingen, zijn we gespecialiseerd in het op maat maken van houten overkappingen voor uw tuin. Wij geloven dat uw buitenruimte een verlengstuk is van uw huis en dat het toevoegen van een overkapping op maat uw buitenruimte kan transformeren en het hele jaar door bruikbaar kan maken.

Of u nu op zoek bent naar een terrasoverkapping op maat, veranda op maat, tuinoverkapping, schuur met overkapping op maat of een volledige maatwerk overkapping, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze overkappingen worden ontworpen en geïnstalleerd om aan uw specifieke wensen te voldoen, zodat u kunt genieten van een functionele, mooie en duurzame aanvulling op uw buitenleven.

Door het laten maken van een overkapping op maat, voegt u niet alleen waarde toe aan uw huis, maar ook aan uw levensstijl. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droomproject!

Verschillende keuzes

Zo kunt u zelf de maat van uw overkapping bepalen. U kunt kiezen uit verschillende typen hout: glad geschaafd of fijnbezaagd. Een open overkapping of een overkapping met een of meerdere gesloten ruimtes. Verder zijn er meerdere soorten wanden waar u uit kunt kiezen en diverse soorten deuren en ramen. Ook bijvoorbeeld een overkapping met schuine zijdes of een overkapping in L-vorm behoort tot de mogelijkheden.

Lichtstraten en lichtkoepels

Een lichtstraat of dakkoepel behoort ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen verschillende modellen toepassen in uw overkapping in verschillende afmetingen: lessenaarsdak, zadeldak of daklicht. Een lichtstraat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval en door deze lichtinval oogt uw overkapping groter. 

3D tekeningen voor uw project

Het is mogelijk indien u het lastig vindt om de overkapping te visualiseren in uw tuin, om een 3D-tekening te maken. 

Overstek

U kunt uw overkapping ook net wat meer uitstraling geven met een bijpassende overstek. U kunt zelf kiezen aan welke zijde van de overkapping u deze geplaatst wilt hebben. Helemaal rondom of juist alleen aan de voorkant? Recht afgezaagde balken of met een schuine afwerking?

Kachels en terrasverwarming

Als u er ’s avonds lekker warm bij wilt zitten kan dat ook want een kachel inbouwen behoort tot de mogelijkheden. Met een kachel kunt u ook tijdens de frissere avonden genieten van uw overkapping. Tevens zorgt een kachel voor extra sfeer onder uw overkapping

Succesverhalen

Van tevreden klanten

Referentie - familie Otterman | Poppelaars Overkappingen

"Het team van Bart Poppelaars heeft de overkapping op een nette en professionele manier geplaatst."

Familie Otterman Maatwerk overkapping & bestrating in Breda
Referentie - Vissers | Poppelaars Overkappingen

"Kundig personeel hebben mijn wensen gehoord en hebben mij geadviseerd."

Vissers Maatwerk overkapping in Etten-Leur

Kosten overkapping op maat

Omdat nagenoeg al onze projecten maatwerk zijn, lopen ook de kosten uiteen. Wilt u weten wat uw kosten ongeveer zullen worden? Maak dan direct een afspraak in onze showroom. Onze specialisten helpen u graag verder.

Kom langs

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren? Kom langs in onze showroom in Breda. Hier staan wij u graag te woord en kunt u onze gepresenteerde modellen bekijken voor inspiratie. Maak nu snel een afspraak of bekijk eerder gerealiseerde projecten!

Afspraak maken

Mooie projecten

Waar wij trots op zijn

Overkapping model Eifel

Etten-leur

Overkapping met glazen schuifwanden

Breda

Waarmee kunnen wij u helpen?

Moderne overkapping

Overkapping aan huis

Overkapping met schuur

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl