Poolhouse modern

Meer genieten van de dag in uw tuin en buitenzwembad? Extra lange en gezellige zomeravonden met meer luxe en comfort? Poppelaars Overkappingen biedt dé oplossing: een modern poolhouse. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij staan elke dag klaar om uw ultieme zwembadbeleving te verwezenlijken.

Neem contact op
poolhousewitgespotenmetglazenschuifwanden3
Ons aanbod aan poolhouses

Een modern poolhouse van douglas hout

Gaat uw voorkeur uit naar een modern poolhouse gemaakt van douglas hout? Daarmee creëert u een warme en gezellige sfeer. Bovendien is een buitenverblijf in uw tuin een verlengstuk van uw huis. Een ideale manier om het binnen- en buitengevoel te versterken. Douglas hout is duurzaam, waardoor uw moderne poolhouse langer zal meegaan. Schimmels krijgen namelijk veel minder snel de kans om dit materiaal binnen te dringen. Goed om te weten is dat het dak op drie manieren kan worden gerealiseerd. Met een plat dak, een zadeldak of een kapschuur. Leuk detail: wij leveren deze op maat gemaakte overkapping uit eigen werkplaats.

Poolhouse modern: wat is de prijs?

Glazen schuifwanden, een open haard, een sauna, de juiste verlichting of een buitenkeuken. De prijzen van een modern poolhouse verschillen. Wij bieden maatwerk. Daardoor hangen de precieze kosten onder andere af van het materiaal, de oppervlakte, de afwerking en de functie en inrichting. De één heeft behoefte aan een luxer ontwerp dan de ander. Tijdens een adviesgesprek in onze showroom maken we de vorm, functionaliteit, materialen en kleuren concreet. Daaruit voortvloeiend wordt duidelijk wat de prijs van uw moderne poolhouse wordt.

Plan een adviesgesprek

Succesverhalen

Van tevreden klanten

Referentie - familie Otterman | Poppelaars Overkappingen

"Het team van Bart Poppelaars heeft de overkapping op een nette en professionele manier geplaatst."

Familie Otterman Maatwerk overkapping & bestrating in Breda
Referentie - Vissers | Poppelaars Overkappingen

"Kundig personeel hebben mijn wensen gehoord en hebben mij geadviseerd."

Vissers Maatwerk overkapping in Etten-Leur

Tal van kleuren mogelijk voor uw poolhouse modern

Wat betreft de kleur van uw moderne poolhouse is er veel mogelijk. U kunt inspelen op kleurentrends of juist kiezen voor tijdloze tinten. Een modern poolhouse in de kleur zwart staat goed in diverse tuinen. Dit geldt ook voor een wit modern poolhouse. Net als een beige zandkleur geeft wit direct een zomers gevoel. Een andere optie is bijvoorbeeld als afwerking een houten gevel met zwarte vloer. Hoe dan ook bieden wij u een uitgebreid kleurenpalet om uit te kiezen. Zo kunt u met uw unieke poolhouse heel wat relaxte momenten beleven. Gegarandeerd dat u zich samen met familie en vrienden even in het warme en zonnige buitenland waant!

Samen maken we een design voor uw moderne poolhouse

Poppelaars Overkappingen ziet de realisatie van uw buitenverblijf als een samenwerking. Om tot een perfect design van uw moderne poolhouse te komen, hebben we elkaar nodig. Ons team zal goed naar u luisteren, maar ook de juiste vragen stellen om uw wensen zorgvuldig in kaart te brengen. Door onze kennis en kunde spelen we uiteraard ook een adviserende rol en zullen u waar nodig andere opties aanbevelen. We selecteren alle materialen en zorgen voor een ontwerp op maat waarmee u jarenlang zult genieten van luxe en comfort.

Afspraak maken voor modern poolhouse?

Meer uit uw tuin en buitenzwembad halen, zodat u extra kunt genieten van de dag? Poppelaars overkappingen creëert op maat gemaakte, moderne poolhouses. Een buitenverblijf in uw achtertuin die het warme, zonnige buitenland in huis haalt. Neem gerust contact met ons op. Wij staan elke dag voor u klaar om uw droom poolhouse te verwezenlijken.

Plan een adviesgesprek

Mooie projecten

Waar wij trots op zijn

Poolhouse model Eifel Plus

Breda

Overkapping model Eifel

Etten-leur

Waarmee kunnen wij u helpen?

Poolhouse

Douglas poolhouse

Poolhouse op maat

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl