Veranda op maat

Wegdromen en eindeloos genieten in uw eigen achtertuintuin? Poppelaars overkappingen is úw specialist in veranda's op maat. Door onze jarenlange expertise weten we als geen ander dat elke tuin en elk terras ander is. Daarom zoeken we samen naar een passende oplossing die voldoet aan al uw wensen. Geniet optimaal van het buitenleven aan huis met een op maat gemaakte veranda. Meer informatie? Wij vertellen u graag over onze mogelijkheden, waarna we graag een ontwerp voor u maken.

Bezoek onze showroom
verandametlichtstraatzwartzweedsrabat2

Een veranda op maat van hout

Veranda’s zijn er in verschillende stijlen. Gaat uw voorkeur naar een houten veranda op maat? Daarmee creëert u gegarandeerd een warme en gezellige sfeer. Bovendien voelt een buitenverblijf in uw tuin als een verlenging van uw huis. Een ideale manier om het binnen- en buitengevoel te versterken. Een voordeel van een houten veranda is de lange levensduur zonder te verkleuren. Daarnaast kan dit type buitenverblijf geschilderd worden in elke gewenste kleur.

Veranda op maat van Douglas hout

Heeft u liever een op maat gemaakte veranda van douglas hout? Ook hiermee krijgt u een warme uitstraling. Douglas hout krimpt met warm weer en zet uit zodra het koud wordt. De kans is groot dat er scheuren in het materiaal ontstaan die zorgen voor een karakteristieke en authentieke look & feel. Goed om te weten is dat die niet afdoet aan de kwaliteit. Wist u dat douglas hout erg duurzaam is waardoor schimmels minder snel de kans krijgen om het hout aan te tasten?

Een veranda op maat als bouwpakket of laten plaatsen?

De één gaat voor vakmanschap, de ander kiest voor een eigen inbreng met onze veranda’s op maat. Of u nu de voorkeur geeft aan een doe-het-zelf-pakket of liever alles overlaat aan onze professionals: Poppelaars Overkappingen heeft de oplossing die bij u past. Hoe dan ook, u bent met onze veranda’s op maat verzekerd van een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw leefruimte.

Succesverhalen

Van tevreden klanten

Referentie - familie Otterman | Poppelaars Overkappingen

"Het team van Bart Poppelaars heeft de overkapping op een nette en professionele manier geplaatst."

Familie Otterman Maatwerk overkapping & bestrating in Breda
Referentie - Vissers | Poppelaars Overkappingen

"Kundig personeel hebben mijn wensen gehoord en hebben mij geadviseerd."

Vissers Maatwerk overkapping in Etten-Leur

Een veranda op maat van glas

Hoort u bij de mensen die van een moderne look & feel houden? Dan raden wij een op maat gemaakte veranda vanglas aan. Met een glazen schuifwand creëert u comfort en luxe waardoor een ontspannen modus vanzelfsprekend wordt. Het voordeel van een veranda met glas is dat de overkapping winddicht is. Daarnaast beschermt een schuifwand tegen regen en andere weersinvloeden. Zo kunt u elk seizoen genieten van het buitenleven.

Veranda op maat: wat is de prijs?

Glazen schuifwanden, een open haard, de juiste verlichting of een buitenkeuken. De prijs van een veranda op maat loopt uiteen. Daardoor hangen de precieze kosten onder andere af van het materiaal, de oppervlakte, de afwerking en de functie en inrichting. De één heeft behoefte aan een luxer ontwerp dan de ander. Tijdens een adviesgesprek in onze showroom maken we concreet wat u voor ogen heeft. Daaruit voortvloeiend wordt duidelijk wat de prijs van uw op maat gemaakte veranda wordt.

Plan een adviesgesprek

Samen zoeken naar een passend design

Poppelaars Overkappingen gelooft dat uw buitenruimte een verlengstuk is van uw huis. In uw thuishaven kunt u relaxen en komt u tot rust. Wij streven ernaar dat u dit gevoel ook in uw op maat gemaakte veranda evenaart. Samen zoeken we naar een passend ontwerp waarbij goed luisteren en de juiste vragen stellen ons zullen helpen uw wensen zorgvuldig in kaart te brengen. We selecteren alle materialen en zorgen voor een design op maat waar u en uw dierbaren jarenlang van zullen genieten.

Neem contact op

Mooie projecten

Waar wij trots op zijn

Overkapping met glazen schuifwanden

Breda

L-overkapping model Eifel

Made

Waarmee kunnen wij u helpen?

Tuinkamer op maat

Overkapping op maat

Poolhouse op maat

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl