Moderne veranda

Bent u op zoek naar een moderne veranda die luxe en comfort combineert? Ontdek onze prachtige collectie luxe veranda's die uw leefruimte transformeren en een vleugje elegantie aan uw huis toevoegen. Of u nu droomt van een uitbreiding van uw woonruimte of een stijlvolle plek om te ontspannen, onze luxe veranda's zijn de perfecte keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden van een luxe veranda kopen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen
meiling[2]

Een luxe veranda aan huis

Waarom zou u kiezen voor een luxe veranda aan huis? Een overkapping aan huis vast zorgt niet alleen voor een waardevermeerdering van uw huis, maar biedt ook tal van praktische voordelen. Het fungeert als een verlengstuk van uw woning, waardoor een naadloze overgang tussen binnen en buiten ontstaat. Met een veranda aan huis vergroot u als het ware uw woonruimte en brengt u een gezellig stukje binnen naar buiten.

Het is daarbij niet alleen een esthetische toevoeging, maar ook een functionele investering. Gedurende het hele jaar kunt u genieten van uw prachtige tuin, ongeacht de weersomstandigheden. Of het nu regent, de zon fel schijnt of de wind hard waait, met de luxe veranda aan huis kunt u altijd buiten zijn. Profiteer van de beschutting die de overkapping biedt en maak optimaal gebruik van uw buitenruimte.

Maak een afspraak in onze showroom

Een luxe, houten veranda

Een luxe houten veranda straalt niet alleen warmte en gezelligheid uit, maar biedt ook tal van andere voordelen. Bij Poppelaars Overkappingen maken we gebruik van hoogwaardige kwaliteit hout, zoals het duurzame Douglas hout, voor de constructie van onze luxe houten veranda's. Douglas hout, afkomstig van de Douglasspar, staat bekend om zijn duurzaamheid en sterkte, waardoor het perfect geschikt is voor buitengebruik. Onze houten veranda's zijn bestand tegen weer en wind, en kunnen tegen een stootje, waardoor u langdurig kunt genieten van uw buitenruimte.

Tijdloze en warme uitstraling
Een houten veranda creëert niet alleen een tijdloze uitstraling in de tuin, maar biedt ook de mogelijkheid om de natuurlijke charme van hout te omarmen. Hout heeft van nature een warme uitstraling en kan eenvoudig worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. Of u nu de voorkeur geeft aan de natuurlijke houtkleur of een elegante beits, met een houten veranda zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij begrijpen dat elke klant unieke wensen heeft. Daarom bieden we verschillende houtsoorten aan, elk met zijn eigen kenmerken en uitstraling.

Succesverhalen

Van tevreden klanten

Referentie - familie Otterman | Poppelaars Overkappingen

"Het team van Bart Poppelaars heeft de overkapping op een nette en professionele manier geplaatst."

Familie Otterman Maatwerk overkapping & bestrating in Breda
Referentie - Vissers | Poppelaars Overkappingen

"Kundig personeel hebben mijn wensen gehoord en hebben mij geadviseerd."

Vissers Maatwerk overkapping in Etten-Leur

Uw droomveranda bouwen

Bij Poppelaars Overkappingen bieden we twee aantrekkelijke mogelijkheden om uw droomveranda te realiseren: de optie "overkapping doe-het-zelf" en de optie "overkapping op maat".

Doe-het-zelf veranda
Als u handig bent en graag zelf de handen uit de mouwen steekt, is de "veranda doe-het-zelf" een uitstekende keuze. Hierbij heeft u de mogelijkheid om de overkapping zelf te plaatsen. Bovendien garanderen wij een snelle levering binnen 4 weken, zodat u snel kunt genieten van uw eigen gerealiseerde veranda.

Veranda op maat

Door onze jarenlange expertise begrijpen we dat elke tuin en elk terras uniek is. Daarom bieden we de optie van "overkapping op maat". Hierbij creëren we houten overkappingen die volledig aan uw wensen voldoen. De mogelijkheden zijn eindeloos: u kunt zelf de vorm, kleur, formaat en stijl bepalen. Samen met u kijken we naar de meest geschikte oplossing, waarbij we ons vakmanschap volledig afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Ongeacht de keuze die u maakt, één garantie staat vast: met een veranda van Poppelaars Overkappingen wordt het hoe dan ook genieten!

Contact opnemen

Een moderne, luxe veranda van Poppelaars Overkappingen

Klinkt een moderne, luxe veranda u goed in de oren? Voor een persoonlijk advies en om onze verschillende modellen en mogelijkheden te ontdekken, nodigen wij u graag uit in onze showroom in Breda. Hier kunt u de kwaliteit van ons vakmanschap ervaren en inspiratie opdoen voor uw eigen veranda. Wij staan klaar om u te verwelkomen en samen met u de perfecte oplossing voor uw buitenruimte te vinden. Ongeacht de keuze die u maakt, één garantie staat vast: met een veranda van Poppelaars Overkappingen wordt het hoe dan ook genieten!

Maak een afspraak in onze showroom

Mooie projecten

Waar wij trots op zijn

L-overkapping model Eifel

Made

Overkapping model ardennen met verlichting

Breda

Waarmee kunnen wij u helpen?

Moderne overkapping

Moderne tuinkamer

Poolhouse modern

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl