Een luxueuze Douglas overkapping

Een Douglas overkapping plaatsen in uw tuin? Wij leveren geheel naar eigen wens overkappingen op maat. Bij mooi weer maar zeker ook bij slecht weer kunt u lekker buiten zitten. Zeker bij het gebruik van glaswanden en/of een kachel. Denkt u er over een houten Douglas overkapping te kopen?

Maak een afspraak in onze showroom
tuin4.4

Een douglas overkapping op maat

Elke tuin is anders daarom maken we Douglas overkappingen op maat. Zie jij jezelf al helemaal zitten in je tuin onder jouw houten overkapping? Alles is naar wens aan te passen. Wat je ook in gedachten hebt wij leveren het! We luisteren naar de wensen en nemen dit mee in het uiteindelijk ontwerp. Er is namelijk van alles mogelijk!

Douglas hout is van de Douglas spar gemaakt. Het is een van de hardste Europese houtsoorten en wordt na uitdroging steeds harder. Daarom wordt er voor de wanden van de overkappingen ook vaak voor Douglas hout gekozen. Door zijn natuurlijke duurzaamheid is Douglas hout dus zeer geschikt voor een overkapping die in weer en wind komt te staan.

Een douglas overkapping als bouwpakket of inclusief montage?

Heeft u twee linkerhanden? Kies dan voor montage aan huis. Dan wordt de overkapping op de gewenste plek geplaatst in uw tuin. Bent u een echte klusser of bent u gewoon handig? Dan kunt u ook kiezen voor een bouwpakket. Aan de hand van onze montage handleiding kunt u dan zelf aan de slag met het in elkaar zetten van uw droom overkapping.

Een douglas overkapping aan huis

U kunt uw overkapping op verschillende plekken in uw tuin plaatsen. Zo kunt u kiezen voor een overkapping aan huis of juist een vrijstaande overkapping. Een overkapping aan huis kan dienen als een verlengstuk van uw keuken of woonkamer. Zeker als u hem aankleedt met glazen wanden en een kachel!

Wat zijn de kosten van een douglas overkapping?

Als alles is uitgekozen tekenen we dit uit in een 3D-ontwerp. Zo kunt u al goed visualiseren hoe de door u uitgekozen Douglas houten overkapping er straks in uw tuin uit komt te zien! Bent u helemaal tevreden over het ontwerp, en bent u benieuwd naar de kosten van een Douglas overkapping? Kom dan langs in de showroom. Onze adviseur maken dan graag een passende offerte voor u. We nodigen u daarom graag uit om een afspraak te maken met een van onze medewerkers.

Afspraak maken

Een douglas overkapping in het juiste formaat

We hebben overkappingen in verschillende soorten en formaten. Zo hebben we de standaard overkappingen die per 50 cm gaan. Denk dan aan:

  • 300x400
  • 400x450
  • 450x500
  • 500x550 etc.

Met maatwerk kunnen we het tot op de cm nauwkeurig in de ruimte plaatsen.

Succesverhalen

Van tevreden klanten

Referentie - familie Otterman | Poppelaars Overkappingen

"Het team van Bart Poppelaars heeft de overkapping op een nette en professionele manier geplaatst."

Familie Otterman Maatwerk overkapping & bestrating in Breda
Referentie - Vissers | Poppelaars Overkappingen

"Kundig personeel hebben mijn wensen gehoord en hebben mij geadviseerd."

Vissers Maatwerk overkapping in Etten-Leur

Een douglas overkapping met glas

De uitstraling wordt bepaald door de basismaterialen van de overkapping. Wij werken met fijn bezaagd hout voor een stoere robuuste uitstraling, of geschaafd Douglas hout voor een luxueuze uitstraling. Dus stel de vraag: wil ik een modern aanzicht, een landelijk aanzicht of wilt u juist meer voor de western look gaan? Daarna kunt u de overkapping aan gaan kleden met diverse wanden. Er is keuze uit diverse standaard blanke of zwarte wanden. Ook kunt u er eventueel voor kiezen om de overkapping op kleur te laten maken. Als u deze keuzes hebt gemaakt, gaan we verder met de afwerking van de overkapping. Welke afwerking wilt u dat het boeiboord heeft? En wilt u de daktrim laten matchen met bijvoorbeeld uw deurbeslag of uw glazen schuifwanden? Neem gerust conctact met ons op. 

Contact opnemen

De verschillende daken voor een douglas overkapping

Overkappingen zijn er in diverse modellen. Zo kunt u kiezen voor een overkapping met plat dak. Dit wordt vaak bekleed met EPDM rubber. Daarnaast kunt ook kiezen uit een kapschuur of zadeldak met dakpannen of dakshingles.

Accessoires voor een douglas overkapping

U kunt uw overkapping aankleden door middel van accessoires en extra's zoals:

  • Verlichting, keuze uit wandlampen of spotjes.
  • Stroom, lamp of stopcontacten monteren
  • Vloeren
  • Glazen schuifwanden
  • Kachels

Poppelaars overkappingen uw specialist

Als u gekozen heeft om uw overkapping te laten plaatsen komen we altijd eerst de overkapping inmeten. Zo worden de laatste punten met u doorgenomen. De offerte kan dan eventueel ook nog aangepast worden. Daarna wordt het plaatsen van de overkapping ingepland bij de timmermannen. Onze montage medewerkers werken de overkapping tot in de puntjes af. Zo komt uw Douglas houten overkapping direct tot leven.

Heeft u inspiratie nodig? Op onze website of socialmediakanalen staan allerlei voorbeelden van eerder gerealiseerde projecten. We zien u graag in onze showtuin of showroom!

Afspraak maken

Mooie projecten

Waar wij trots op zijn

Overkapping model Ardennen met vlonder

Breda

Overkapping met glazen schuifwanden

Breda

Waarmee kunnen wij u helpen?

Tuinkamer op maat

Douglas poolhouse

Douglas veranda

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl