Houten veranda

Breng luxe en comfort naar uw tuin met een prachtige houten veranda. Geniet van het buitenleven en creëer een sfeervolle omgeving met een op maat gemaakte houten veranda van hout. Of u nu ontspannen wilt loungen, dineren met vrienden of gewoon wilt genieten van de frisse lucht, een houten veranda voegt een stijlvolle en functionele ruimte toe aan uw tuin. Onze vakmensen zorgen voor een unieke en luxe ervaring, waarbij elke constructie met oog voor detail wordt ontworpen en geïnstalleerd. Ontdek de mogelijkheden, en haal het beste uit uw buitenleven.

Maak een afspraak in onze showroom
verandametkachel2

Een houten veranda aan huis of vrijstaand?

Beide opties bieden unieke voordelen voor uw buitenruimte. Met een aanbouw van hout creëert u een harmonieuze overgang tussen binnen en buiten, waardoor u het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten. De aanbouw vorm is een verlengstuk van uw woning en zorgt voor extra plek om te ontspannen.

Een vrijstaande houten constructie, ook wel overkapping genoemd, is een prachtige toevoeging aan uw tuin. In deze ruimte kunt u altijd genieten van het buitenleven, ongeacht het weer. Het is een perfecte plek om te ontspannen, te dineren of simpelweg te genieten van de natuur om u heen. Of u nu kiest voor een aanbouw of een vrijstaande veranda, bij Poppelaars Overkappingen kunt u rekenen op maatwerkoplossingen die volledig aan uw wensen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Een houten veranda als bouwpakket of laten plaatsen?

Bent u op zoek naar een houten veranda maar twijfelt u tussen een bouwpakket of het laten plaatsen ervan? Bij Poppelaars Overkappingen bieden wij beide opties aan. Onze houten veranda's kunnen als bouwpakket geleverd worden, zodat u zelf aan de slag kunt. Maar als u de installatie liever aan professionals overlaat, staan onze experts klaar om voor u te plaatsen. Of u nu zelf wilt klussen of het werk aan ons wilt overlaten, we zorgen er altijd voor dat alles perfect aansluit bij uw wensen.

Contact opnemen

Een veranda van Douglas hout

Geniet van een Douglas Veranda, gemaakt van duurzaam Europees hout. Douglas hout staat bekend om zijn lange levensduur, waardoor uw veranda vele jaren meegaat. Met trots kunnen we zeggen dat ons hout afkomstig is uit Europese bossen en niet uit kwetsbare tropische regenwouden. Deze bewuste keuze maakt onze veranda's milieuvriendelijker in vergelijking met hardhouten varianten. Geniet van het natuurlijke en warme karakter van een houten Douglas Veranda, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere toekomst.

Een open of dichte houten veranda?

Bij Poppelaars Overkappingen bieden we zowel open als dichte houten veranda's aan. Een combinatie van open en dicht is ook mogelijk. Een houten veranda vormt een prachtige uitbreiding van uw leefruimte en creëert een gezellige buitenplek om te ontspannen. Of u nu de voorkeur geeft aan open om te genieten van de frisse buitenlucht, of juist een dicht voor extra beschutting en privacy, wij maken het voor u op maat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Succesverhalen

Van tevreden klanten

Referentie - familie Otterman | Poppelaars Overkappingen

"Het team van Bart Poppelaars heeft de overkapping op een nette en professionele manier geplaatst."

Familie Otterman Maatwerk overkapping & bestrating in Breda
Referentie - Vissers | Poppelaars Overkappingen

"Kundig personeel hebben mijn wensen gehoord en hebben mij geadviseerd."

Vissers Maatwerk overkapping in Etten-Leur

Verschillende opties voor een houten veranda:

Bij Poppelaars Overkappingen bieden wij diverse opties. U kunt kiezen tussen een plat dak of een puntdak, afhankelijk van uw smaak en stijl. Daarnaast realiseren wij ook hoek of L-vormen, zodat het perfect aansluit bij uw tuin en wensen. Dankzij ons maatwerk zijn alle formaten mogelijk, van kleinere afmetingen zoals 300x300 tot grotere constructies van tientallen meters lang. Laat uw tuindroom realiteit worden met onze op maat gemaakte oplossingen.

De kosten van een houten veranda

Bij het overwegen van de kosten voor een houten veranda moet men rekening houden met verschillende factoren, waaronder de grootte van de veranda en de gekozen opties. Aangezien wij ons specialiseren in maatwerkoplossingen, variëren de projecten sterk qua kosten. Na een persoonlijk gesprek kunnen we een accurate prijsopgave maken. In onze showroom laten we graag de vele mogelijkheden zien. Maak een afspraak, zodat we samen kunnen bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen

Een witte veranda van hout

Een houten veranda in stralend wit creëert een licht, rustig en ruimtelijk effect. Wij kunnen uw houten constructie geheel naar wens spuiten. Een op maat gemaakte witte veranda voegt een vleugje verfijning toe aan elke buitenruimte. Of het nu gaat om ontspannen met een goed boek, genieten van een kopje koffie of het ontvangen van gasten, deze witte houten veranda biedt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Afspraak maken

Mooie projecten

Waar wij trots op zijn

Overkapping model Eifel

Breda

L-overkapping model Beach

Breda

Waarmee kunnen wij u helpen?

Veranda (aan huis)

Houten overkapping

Landelijke overkapping

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl