Tuinkamer glas

Bent u op zoek naar een mooie toevoeging aan uw tuin waar u het hele jaar door kunt genieten? Dan is een vrijstaande tuinkamer met glas de perfecte oplossing voor u. Het gebruik van glas in een tuinkamer biedt namelijk talloze mogelijkheden om uw buitenruimte naar een hoger niveau te tillen. Wanneer u kiest voor een vrijstaande tuinkamer met glas, heeft u de keuze uit diverse opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ramen, glazen schuifwanden, een lichtstraat of zelfs een lichtkoepel. Deze mogelijkheden zorgen niet alleen voor veel lichtinval, maar dragen ook bij aan een ruimtelijk gevoel in uw tuinkamer.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak
tuinkamermetblokhutprofiel3

Mogelijkheden tuinkamer met glas

Bij Poppelaars Overkappingen begrijpen we dat elke tuin uniek is en dat u specifieke wensen heeft als het aankomt op uw tuinkamer met glas. Daarom maken wij tuinkamers op maat, waarbij we veel verschillende mogelijkheden bieden om glas toe te passen. Of u nu een groot glasoppervlak wenst of liever wat meer privacy creëert met glazen schuifwanden, bij ons is het allemaal mogelijk.

Met een vrijstaande tuinkamer met glas creëert u niet alleen een plek om heerlijk te ontspannen, maar ook een stijlvolle overgang tussen uw huis en tuin. Laat het licht in uw tuinkamer en geniet van het gevoel van ruimte en vrijheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomtuinkamer.

Contact opnemen

Een houten tuinkamer met glazen schuifwand

Wij bieden verschillende mogelijkheden qua glazen schuifwanden voor uw houten tuinkamer. U kunt kiezen voor doorzichtig of getint glas, en ook de omlijstingen zijn beschikbaar in wit, zwart of antraciet. Daarnaast kunt u zelf bepalen hoe u de ruiten wilt verdelen, want maatwerk is onze specialiteit.

Glazen schuifwanden worden ook wel glazen deuren of glazen pui genoemd, en ze zorgen voor een naadloze overgang tussen uw houten tuinkamer en de rest van uw tuin. Dankzij het glas kunt u in alle seizoenen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving, terwijl u toch beschut en comfortabel zit. Met een glazen schuifwand creëert u een heerlijke plek om te ontspannen, te genieten van uw tuin en tegelijkertijd bent u beschermd tegen weer en wind.

Bij Poppelaars Overkappingen streven we naar perfectie en leveren wij producten die perfect aansluiten bij uw wensen. Onze glazen schuifwanden voor houten tuinkamers kunnen naar wens volledig op maat gemaakt worden. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin met een prachtige houten tuinkamer met glazen schuifwand.

Afspraak maken in de showroom

Een houten tuinkamer met glazen dak

Een houten tuinkamer met glazen dak zorgt voor een unieke buitenbeleving in uw eigen tuin. Het glas in het dak van de tuinkamer zorgt voor maximale lichtinval en creëert een ruimtelijk gevoel. Door het vele licht lijkt de tuinkamer optisch groter, waardoor u volop kunt genieten van uw tuin en het buitenleven.

Bij Poppelaars Overkappingen leveren en monteren wij lichtstraten of lichtkoepels speciaal voor uw houten buitenverblijf. Deze lichtstraten zijn verkrijgbaar in diverse vormen, zoals plat dak of lessenaarsdak, en kleuren. Zo kunt u de lichtstraat perfect laten aansluiten bij de stijl en uitstraling van uw wensen. De lichtstraten of lichtkoepels zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de sfeer en een luxe uitstraling van uw houten tuinkamer. Bij Poppelaars Overkappingen zorgen wij voor een nauwkeurige levering en professionele montage van uw lichtstraten of lichtkoepels, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuinkamer.

Succesverhalen

Van tevreden klanten

Referentie - familie Otterman | Poppelaars Overkappingen

"Het team van Bart Poppelaars heeft de overkapping op een nette en professionele manier geplaatst."

Familie Otterman Maatwerk overkapping & bestrating in Breda
Referentie - Vissers | Poppelaars Overkappingen

"Kundig personeel hebben mijn wensen gehoord en hebben mij geadviseerd."

Vissers Maatwerk overkapping in Etten-Leur

De voordelen van Douglas hout v.s. aluminium

Een tuinkamer van douglashout heeft verschillende voordelen ten opzichte van aluminium. Ten eerste is hout een milieuvriendelijke keuze. Hout groeit door het aanplanten van bomen, waarbij de bomen ook nog eens CO2 uit de lucht opnemen. Aluminium daarentegen wordt gewonnen uit de aarde, is uitputbaar en minder duurzaam dan hout. Daarnaast heeft hout uitstekende isolatiewaarden. Het isoleert vele malen beter dan aluminium. Dit betekent dat uw buitenverblijf gemaakt van douglashout het hele jaar door aangenaam warm kan zijn. U kunt dus langer genieten van uw tuinkamer, zelfs tijdens koudere seizoenen.

Een ander voordeel van douglashout is de natuurlijke uitstraling. Hout is een puur natuurlijk materiaal en voegt een warme sfeer toe aan uw tuin of terras. Het biedt een authentieke en natuurlijke uitstraling die perfect past bij de groene omgeving. Uw tuinkamer van Douglas hout wordt een uniek en stijlvol kenmerk van uw buitenruimte. Kortom, douglashout biedt vele voordelen ten opzichte van aluminium. Het is milieuvriendelijker, heeft uitstekende isolatiewaarden en geeft uw buitenruimte een warme en natuurlijke uitstraling.

Een vrijstaande tuinkamer van hout en glas

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid met onze vrijstaande tuinkamer van hout en glas. Dit op maat gemaakte buitenverblijf levert de beste tuinbeleving, perfect afgestemd op uw specifieke wensen. Met een vrijstaande tuinkamer geniet u in elk seizoen van het buitenleven, u voelt zich steeds één met de natuur. Of het nu zomer of winter is, onze tuinkamers met glas zijn er altijd om u het comfort en de luxe te bieden. Geniet van het buitenleven, de natuur en de luxe met een tuinkamer van hout en in combinatie met glas.

Lees meer over de mogelijkheden

Welke soort glas voor uw tuinkamer?

Voor uw houten tuinkamer bieden wij stevige schuifwanden van extra dik en gehard glas, wat extra veiligheid garandeert. Voor meer privacy en zonwering hebben wij ook getint glas. Tenslotte bieden we de mogelijkheid voor extra isolatie, hoewel hout van nature al hoge isolatiewaarden biedt. Dubbel glas of hr+ glas wordt voor een buitenverblijf niet aangeraden. Onze ervaring is dat extra dik glas in combinatie met een houten constructie zorgt voor zeer comfortabele temperaturen. Wij bieden ook mogelijkheden voor een kachel of aansluitingen voor een verwarming of airconditioning.

Gemiddelde prijzen voor een tuinkamer van glas

U vraagt zich misschien af wat de kosten zijn voor een tuinkamer met glas. De kosten hiervoor kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. De prijs wordt onder andere bepaald door het formaat van de tuinkamer, of deze vrijstaand is of tegen de woning wordt geplaatst, de afwerking van het hout, eventuele wanden en het gekozen type wand, en eventuele extra opties zoals verlichting, glazen schuifwanden, een kachel of bestrating.

Gemiddeld genomen liggen de prijzen voor een tuinkamer met glas tussen de €5000 en €50.000. Deze prijsrange geeft aan dat er veel verschillende mogelijkheden zijn. Onze maatwerkoplossingen bieden een zeer ruime keuze aan opties en samenstellingen, zodat u uw tuinkamer volledig naar uw eigen wensen kunt laten ontwerpen en realiseren. Bij Poppelaars Overkappingen begrijpen we dat elk project uniek is en daarom bieden wij persoonlijk advies en begeleiding bij het realiseren van uw tuinkamer met glas. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Mooie projecten

Waar wij trots op zijn

Overkapping met glazen schuifwanden

Breda

Overkapping model Eifel

Breda

Waarmee kunnen wij u helpen?

Veranda met glas

Glazen schuifwand overkapping

Moderne tuinkamer

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl