Tuinkamer op maat

Geniet het hele jaar door van het buitenleven, ongeacht de weersomstandigheden! Een op maat gemaakte tuinkamer biedt de perfecte oplossing, waarbij u beschermd bent tegen wind en regen. Met de aanschaf van een tuinkamer investeert u niet alleen in extra ruimte, maar ook in ontspanning en comfort. Geniet in de zomer van de warme temperaturen door de wanden te openen en sluit ze weer wanneer u wilt genieten van een knusse avond.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak.
ouweland5

Uw droom tuinkamer realiseren?

Bij Poppelaars Overkappingen staan we klaar om uw droom van een tuinkamer werkelijkheid te maken. We ontwerpen en creëren tuinkamers die volledig op maat zijn gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Zo kunt u de vorm, kleur, formaat en stijl helemaal zelf bepalen. Samen kijken we naar de meest geschikte oplossing en sluiten we ons vakmanschap volledig aan op uw wens. Ontdek nu de diverse mogelijkheden van een op maat gemaakte tuinkamer en verrijk uw buiten ervaring!

Een tuinkamer op maat aan huis bouwen

Het toevoegen van een op maat gemaakte tuinkamer biedt een unieke kans om het comfort van uw huis uit te breiden. Door de tuinkamer als een verlengstuk aan uw woning te bouwen, ontstaat er extra leefruimte die naadloos overgaat in de tuin. Deze afgeschermde ruimte vormt een perfecte mix van comfort, natuur en elegantie. Met een tuinkamer aan uw huis voegt u niet alleen waarde toe aan uw woning, maar creëert u ook een verfijnde buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Of u nu op zoek bent naar extra leefruimte, een plek om te ontspannen in de buitenlucht, of een naadloze overgang tussen huis en tuin, een tuinkamer is de ideale toevoeging aan uw woongenot! Onze ervaren vakmensen staan klaar om u te helpen bij het realiseren van een tuinkamer op maat die perfect aansluit bij uw wensen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek of om een afspraak te maken en onze tuinkamers zelf te ervaren.

Afspraak maken

Een houten tuinkamer op maat

Een op maat gemaakte houten tuinkamer biedt niet alleen extra leefruimte, maar voegt ook een natuurlijk element toe aan uw buitenomgeving. Omarm de warmte en authenticiteit van het hout voor optimaal genot van uw tuinkamer. Naast de uitnodigende sfeer die het hout met zich meebrengt, voegt een houten tuinkamer ook een duurzaam element toe aan uw leefomgeving. Het populaire hout voor tuinkamers is douglas hout. Dit hout is ideaal voor tuinkamers vanwege zijn duurzaamheid, stevigheid en karakteristieke uitstraling. Douglas hout is goed bestand tegen weersinvloeden en minder vatbaar voor houtrot en insectenaantasting. De warme kleuren en kenmerkende nerfstructuur maken het douglas hout ook een esthetische keuze.

Een tuinkamer op maat met glas

Verlangt u naar een sfeervolle tuinkamer waar natuurlijk licht en ruimtelijkheid samenkomen? Onze specialiteit ligt in het op maat maken en installeren van tuinkamers met glazen wanden of daken. Met een glazen schuifwand ervaart u een gevoel van vrijheid en kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Een glazen dak biedt de mogelijkheid om 's avonds te ontspannen onder een sterrenhemel.

De mogelijkheden voor een glazen tuinkamer variëren afhankelijk van specificaties zoals glazen vouwwanden, glazen deuren en glazen schuifdaken. Het gebruik van dubbel glas zorgt voor isolatie en comfort. Laat u inspireren door de talloze mogelijkheden en opties die wij aanbieden.

Tuinkamer met glas

Vrijstaande tuinkamer op maat

Een vrijstaande tuinkamer biedt een gevoel van ruimtelijke vrijheid en versterkt de verbinding tussen uw leefomgeving en de natuur. Of u nu enerzijds de voorkeur geeft aan een vrijstaande tuinkamer op maat met glazen panelen voor een lichte sfeer. Of anderzijds een vrijstaande houten variant voor een natuurlijke uitstraling. Een vrijstaande tuinkamer op maat biedt een veelzijdige, afgezonderde ruimte waarin u kunt ontspannen, werken of genieten van gezelschap. Ontdek de natuurlijke pracht en de ruimtelijke mogelijkheden die een vrijstaande tuinkamer met zich meebrengt. Ongeacht uw voorkeur, het resultaat bij Poppelaars Overkappingen is altijd een stijlvolle en functionele buitenruimte op maat die naadloos aansluit op uw leefstijl.

Een tuinkamer in verschillende stijlen

Ontdek de diversiteit van een op maat gemaakte tuinkamer die aan al uw voorkeuren voldoet. Of uw smaak nu neigt naar moderne elegantie, klassieke charme, landelijke warmte of luxe uitstraling, bij Poppelaars Overkappingen vindt u een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden.

  • Moderne stijl: De moderne stijl kenmerkt zich door strakke lijnen en eigentijdse materialen zoals aluminium en glas. Het design is minimalistisch en functioneel, met een focus op een eigentijdse uitstraling. Deze stijl brengt een inspirerend en ruimtelijk gevoel met zich mee. 
  • Klassieke stijl: Een tuinkamer in klassieke stijl straalt tijdloze elegantie uit met het gebruik van traditionele materialen zoals hout en baksteen. Verfijnde details zoals sierlijke ornamenten en symmetrie geven de tuinkamer een klassieke charme. De klassieke stijl brengt gevoelens van vertrouwdheid en comfort mee.
  • Landelijke stijl: De landelijke stijl heeft een warme en gezellige uitstraling met het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen. Rustieke details zoals houten balken en rieten accenten creëren een harmonieuze verbinding met de natuur en zorgen voor een knusse en ontspannen sfeer in de tuinkamer.
  • Luxe stijl: Een tuinkamer in luxe stijl straalt verfijning uit met het gebruik van hoogwaardige materialen zoals marmer en gepolijst metaal. De tuinkamer ademt exclusiviteit, met aandacht voor detail en een gevoel van verfijning.


Een tuinkamer dient niet alleen als functionele uitbreiding van uw leefruimte, maar ook als een statement van uw persoonlijke stijl. Onze experts
begeleiden u graag bij het realiseren van een tuinkamer die perfect aansluit bij uw specifieke stijlvoorkeuren!

Contact opnemen met specialist

Succesverhalen

van tevreden klanten

Referentie - familie Otterman | Poppelaars Overkappingen

"Het team van Bart Poppelaars heeft de overkapping op een nette en professionele manier geplaatst."

Familie Otterman Maatwerk overkapping & bestrating in Breda
Referentie - Vissers | Poppelaars Overkappingen

"Kundig personeel hebben mijn wensen gehoord en hebben mij geadviseerd."

Vissers Maatwerk overkapping in Etten-Leur

De verschillende opties voor een tuinkamer

Ontdek de diverse mogelijkheden om uw tuinkamer aan te passen aan uw specifieke behoeften. We bekijken verschillende opties:

  • Lichtstraten: Een lichtstraat of dakkoepel kan gemonteerd worden in uw tuinkamer. Poppelaars Overkappingen kan verschillende modellen toepassen in uw tuinkamer in diverse afmetingen. Een lichtstraat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval en door deze lichtinval oogt uw tuinkamer groter.
  • Zonnepanelen: Maak uw tuinkamer duurzaam en energiezuinig door geïntegreerde zonnepanelen toe te voegen. Deze slimme toevoeging vergroot niet alleen uw leefruimte, maar draagt ook bij aan een milieuvriendelijke leefomgeving.
  • Schuif onderdelen: Pas de mate van openheid van uw tuinkamer aan met schuifdeuren, een schuifpui of een schuifdak. Deze flexibele elementen stellen u in staat om het hele jaar door te genieten van het buitenleven.
  • Kachels en terrasverwarming: Als u er ’s avonds lekker warm bij wilt zitten kan dat vanwege een ingebouwde kachel. Met een kachel kunt u ook tijdens de frissere avonden genieten van uw tuinkamer. Daarnaast brengt een kachel extra sfeer mee in uw tuinkamer.

Heeft u specifieke wensen voor uw tuinkamer? Bij Poppelaars Overkappingen denken we graag met u mee! Neem contact met ons op om uw behoeften te bespreken en samen tot de perfecte oplossing te komen.

Contact opnemen

De verschillende kleuren van een tuinkamer

Kies de perfecte kleur voor uw tuinkamer om de gewenste uitstraling te creëren. De meest voorkomende kleuren van tuinkamers zijn wit, zwart en hout. Een witte tuinkamer straalt elegantie uit en zorgt voor een heldere en frisse look. Deze kleur is ideaal voor een moderne tuinkamer die natuurlijk licht reflecteert. Een zwarte tuinkamer voegt een eigentijdse touch toe met een stijlvolle uitstraling. Houtkleur geeft de tuinkamer een warme en karakteristieke uitstraling. De verschillende kleuren van een tuinkamer bieden de mogelijkheid om uw buitenruimte naar eigen smaak te personaliseren en aan te passen.

Interesse in een tuinkamer? Plan een afspraak in!

Verken de opties van een op maat gemaakte tuinkamer en krijg een duidelijk beeld van de kosten. Onze ervaren professionals staan paraat om een transparante offerte voor uw tuinkamer op te stellen, volledig afgestemd op uw wensen en budget. Plan bij interesse in een tuinkamer op maat een afspraak in met een van onze specialisten.

Afspraak inplannen

Mooie projecten

Waar wij trots op zijn

Overkapping model Eifel

Etten-leur

Overkapping met glazen schuifwanden

Breda

Waarmee kunnen wij u helpen?

Overkapping op maat

Veranda op maat

Poolhouse op maat

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl