Ik wil een

Een passende overkapping op maat

De oplossing die bij u past

Op zoek naar een maatwerk Douglas overkapping? Wij kijken samen met u wat de beste oplossing is. De mogelijkheden zijn eindeloos en u wordt volledig ontzorgd.

Voordelen van een overkapping op maat

  • Precies zoals u wenst
  • Altijd een passende oplossing
  • Montage service

Samen zoeken we een oplossing die bij u past.

Uw tuin is echt uw eigen plekje. U wilt u zich er thuis voelen. Elke tuin is anders en dat is de reden dat wij onze Douglas overkappingen precies af stemmen op uw wensen.

Verschillende keuzes

Zo kunt u zelf de maat van uw overkapping bepalen. U kunt kiezen uit verschillende typen hout : glad geschaafd of fijnbezaagd. Een open overkapping of een overkapping met een of meerdere gesloten ruimtes. Verder zijn er meerdere soorten wanden waar u uit kunt kiezen en diverse soorten deuren en ramen. Ook bijvoorbeeld een overkapping met schuine zijdes of een overkapping in L-vorm behoort tot de mogelijkheden.

Overstek

U kunt uw overkapping ook net wat meer uitstraling geven met een bijpassende overstek. U kunt zelf kiezen aan welke zijde van de overkapping u deze geplaatst wilt hebben. Helemaal rondom of juist alleen aan de voorkant? Recht afgezaagde balken of met een schuine afwerking?

Kachels en terrasverwarming

Als u er ’s avonds lekker warm bij wilt zitten kan dat ook want een kachel inbouwen behoort tot de mogelijkheden. Met een kachel kunt u ook tijdens de frissere avonden genieten van uw overkapping. Tevens zorgt een kachel voor extra sfeer onder uw overkapping

Lichtstraten en lichtkoepels

Een lichtstraat of dakkoepel behoort ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen verschillenden modellen toepassen in uw overkapping in verschillende afmetingen: lessenaarsdak, zadeldak of daklicht. Een lichtstraat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval en door deze lichtinval oogt uw overkapping groter. 

3D tekeningen voor uw project

Het is mogelijk indien u het lastig vindt om de overkapping te visualiseren in uw tuin, om een 3D tekening te maken. 

Eigenlijk is alles mogelijk

Niemand kan u beter vertellen over de mogelijkheden van onze overkappingen dan een van onze adviseurs. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Breda, ontdekken we samen de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Offerte aanvragen

Mooie projecten

Waar wij trots op zijn

Bij Poppelaars Overkappingen maken wij graag een overkapping die precies aansluit bij uw wensen. Bekijk onze projecten en zie een kleine greep uit de maatwerk overkappingen die wij gerealiseerd hebben. 

Overkapping model Eifel

Etten-leur

Overkapping model Ardennen

Breda

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl