Overkapping laten plaatsen

Op zoek naar een partij die een stijlvolle overkapping in uw tuin komt plaatsen? Poppelaars Overkappingen regelt het voor u! Onze op maat geproduceerde overkappingen zijn functioneel en hebben een prachtig robuust uiterlijk. Hierdoor creëren we samen een plekje in uw tuin waar u alleen of samen met familie en vrienden tot rust kan komen. Een ding is zeker, dat wordt genieten!

Overkapping laten plaatsen

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Overkapping op maat

Elke tuin is anders en daarom bieden wij u maatwerk aan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Overkappingen in een rechthoekige vorm of toch een U-vorm? Een klassieke uitstraling of past een moderne overkapping beter bij uw stijl? Voor uw tuin of terras? Wat u ook in gedachten heeft: wij leveren het.

Bekijk onze overkappingen

Soorten overkappingen bij Poppelaars

Tussen onze eerder gerealiseerde projecten is te zien dat we veel maten en vormen te bieden hebben. Eén ding staat vast. We werken altijd met de hoogste kwaliteit hout. Dit omdat hout in de natuur goed tot zijn recht komt. De overkappingen stralen hierdoor een bepaalde gezelligheid, knusheid en rust uit. Precies wat u in uw tuin wilt hebben toch?

overkapping laten plaatsen

Kosten overkapping laten plaatsen

Naast het maken van de door u gekozen overkapping, zorgen wij ook dat hij er volledig naar wens in uw tuin geplaatst wordt. Onze montagewerknemers werken de overkapping tot in de puntjes af. Zo komt het er mega strak, veilig en gezellig uit te zien. Omdat onze projecten zo divers zijn, lopen ook de kosten uiteen. Wilt u vooraf toch graag een kostenplaatje ontvangen? Geen probleem. Vraag gerust vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Kom langs in onze showroom!

Weet u nog niet precies wat u wilt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Niemand kan dit u beter vertellen dan onze adviseurs! In onze showroom, gelegen in Breda, staan wij u graag te woord. Maak een afspraak en kom snel langs.

Direct een afspraak plannen?

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl