Overkapping Oosterhout

Een mooie maatwerk overkapping kopen in de buurt van Oosterhout, die voldoet aan al uw wensen? Dan bent u bij Poppelaars overkappingen aan het juiste adres. U wordt bij ons volledig ontzorgd door onze specialisten en we bieden vele mogelijkheden. Iedere tuin is namelijk anders en daarom stemmen we de wensen voor de overkapping van tevoren af samen met de klant. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een overkapping met achterwand of juist een open terrasoverkapping? Of wilt u uw auto of caravan overdekt opslaan? Alles is mogelijk. Maak een afspraak en kom langs in de showroom.

Overkapping Oosterhout

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Een overkapping als bouwpakket geleverd in Oosterhout

Wilt u uw tuin upgrade met een prachtige overkapping, maar geeft u dit werk liever niet uit handen omdat u een handige doe-het-zelver bent? Dan hebben we de oplossing voor u! We bieden namelijk verschillende bouwpakketten aan. Zo hebben we bijvoorbeeld een schitterende prefab overkapping die u zelf kunt plaatsen. Wij zorgen dat het bouwpakket compleet naar uw wens wordt geproduceerd en leveren het bouwpakket binnen vier weken bij u thuis af in Oosterhout. Het enige wat u hoeft te doen is het plaatsen van de overkapping. 

Heeft u twee linkerhanden? Geen zorgen! We leveren ook overkappingen inclusief montage. Zo wordt u compleet ontzorgd en staat er in een mum van tijd een prachtige overkapping in uw tuin.

Een vrijstaande overkapping of aanbouw plaatsen in Oosterhout?

U kunt voor een aanbouw overkapping, maar ook voor een vrijstaande overkapping, ook wel losstaande overkapping genoemd, bij Poppelaars Overkappingen terecht. We hebben een ruim aanbod, u kunt kiezen uit verschillende losse overkappingen voor achter in uw tuin als voor (luxe) overkappingen aansluitend aan uw huis. Ook kunt u kiezen voor een tuinhuis. Een tuinhuis is een relatief klein, eenvoudig bouwwerk om te plaatsen en wordt vaak gebruikt voor opslag en soms ook als hobbyruimte. Heeft een specifieke wensen, geef dit door aan onze specialisten. Heeft u liever een plat dak of zadeldak? Voor uw tuin of terras? Wil u liever een robuuste uitstraling of past een moderne overkapping beter bij uw stijl? Wat u ook in gedachten heeft: wij leveren het.

Een vrijstaande overkapping in uw achtertuin

Poppelaars Overkappingen biedt schitterende vrijstaande overkappingen voor in uw achtertuin. Een van de voordelen van een vrijstaande overkapping is dat u geen lichturen verliest in uw woning. Een ander voordeel is dat het een losse ruimte is, zo creëert u extra woonoppervlak in uw achtertuin. U kunt zich hier even afzonderen en relaxen zonder gestoord te worden door geluiden in uw huis. U kunt uw vrijstaande overkapping bijvoorbeeld inrichten als mancave. Hier kunt u uw favoriete hobby uitoefenen of gezellig met wat vrienden een avondje voetbal kijken zonder daarbij anderen te storen of gestoord te worden.

Een aanbouw overkapping

Poppelaars Overkappingen biedt ook luxe overkappingen voor aan uw huis in Oosterhout. Een van de voordelen van een aanbouw overkapping is dat u, anders dan bij een vrijstaande overkapping, er altijd droog naar binnen kunt lopen. U kunt het zien als een verlenging van uw woonkamer. Ook kunt u vrijwel altijd buiten zitten. Zelfs wanneer het vanwege de weersomstandigheden normaal niet mogelijk zou zijn. Bijvoorbeeld met veel wind of bij regen. 

De extra beschutting die een overkapping aan huis biedt, is prettig in het voor- en najaar, maar ook in de zomer, omdat de overkapping dan juist kan zorgen voor verkoeling. U kunt uw overkapping natuurlijk ook gebruiken als tuinhuis. U kunt er bijvoorbeeld uw tuinmeubilair plaatsen of opslaan. Zo beschermt u uw tuinmeubilair tegen viezigheid, slijtage en verkleuring. Ook als u lekker wil barbecueën en wil genieten van heerlijke zomer- of lenteavonden is een aanbouw overkapping een fijne uitkomst.

Een overkapping op maat

Als u op zoek bent naar een op maat gemaakte terrasoverkapping in Oosterhout dan bent u bij Poppelaars Overkappingen aan het juiste adres. Volledig aangepast naar uw wensen ontwerpen onze specialisten een overkapping. Uiteraard kunt u kiezen of u een grote of kleine overkapping wilt, en of u deze aan huis wil, of het liefst vrijstaand. Ook kunt u kiezen uit een open overkapping of een overkapping met één of meerdere gesloten ruimtes. Dit kunt u gebruiken als extra opbergruimte. Verder zijn er meerdere soorten wanden, deuren en ramen waaruit u kunt kiezen. 

Om uw overkapping nog wat aan te kleden bieden we een aantal accessoires. Wanneer u in het najaar ook nog volop gebruik wil maken van uw overkapping kunt u kiezen voor een ingebouwde kachel. Zo kunt u ook op de koudere dagen genieten van uw overkapping. Wanneer u meer lichtinval wilt, kunt u kiezen voor een lichtstraat of dakkoepel. Een groot voordeel van een lichtstraat is dat het zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. Lichtinval zorgt ervoor dat uw overkapping groter lijkt.

Bent u nieuwsgierig naar wat we u kunnen bieden?

Woont u in de buurt van Oosterhout en bent u op zoek naar een overkapping? Maak dan direct online een afspraak en kom langs in onze showroom in Breda. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

SAMEN ZOEKEN WE EEN OPLOSSING DIE BIJ U PAST

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl