Een stijlvolle overkapping in Prinsenbeek

Op zoek naar een stijlvolle overkapping? Wij kijken samen met u wat de beste oplossing is. Bent u op zoek naar een stijlvolle overkapping in Prinsenbeek, dan bent u bij Poppelaars Overkappingen aan het juiste adres.

Overkapping Prinsenbeek

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

De voordelen van een overkapping in Prinsenbeek

Voor uw tuin in Prinsenbeek heeft een overkapping vele voordelen. Met een overkapping kunt u een groter deel van het jaar buiten zitten. U heeft geen last van de regen en zit lekker droog onder uw overkapping. Ook in de winter kunt u van uw overkapping genieten met een kachel om langdurig buiten te zitten. Een Douglas overkapping is ook erg duurzaam. Door de goede kwaliteit van de materialen heeft de overkapping een lange levensduur in combinatie met weinig onderhoud.  

Maatwerk is onze kracht

U heeft de keuze uit verschillende standaard afmetingen. Ook kunnen onze Douglas overkappingen geheel naar uw wens op maat gemaakt worden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook het monteren van de overkapping kan door ons verzorgd worden, zo wordt voor u alles geheel verzorgd. Maak een afspraak in onze showroom in Breda en onder het genot van een goede kop koffie zoeken we de oplossing die bij u past. Tot binnenkort! 

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl