Overkapping schuin dak

Een overkapping met schuin dak is een populaire optie voor mensen die op zoek zijn naar een praktische en esthetische oplossing om hun buitenruimte te voorzien van meer beschutting. Dit type overkapping is niet alleen functioneel, maar kan ook een prachtige toevoeging zijn aan uw huis en tuin. Het schuine dak zorgt voor een mooie afwisseling tussen licht en schaduw en maakt het ook mogelijk om de hoogte van de overkapping te vergroten. Bovendien zorgt het schuine dak ervoor dat regenwater gemakkelijk wegloopt en uw terras droog blijft.

Overkapping schuin dak

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Overkapping met schuin dak op maat

Een overkapping met schuin dak kan worden gebouwd als een losstaande constructie of worden bevestigd aan de gevel van uw woning. Bij Poppelaars Overkappingen beschikken we over een ruim assortiment aan verschillende soorten overkappingen met schuin dak. Al onze overkappingen kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften.

Bent u geïnteresseerd in een overkapping met schuin dak? Maak dan vandaag nog een afspraak en kom langs in onze showroom. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren!

Een overkapping 3x3 met schuin dak

Een populair formaat van overkapping met schuin dak is 3x3 meter. Een overkapping van 3x3 meter is de ideale oplossing wanneer u een gemiddeld grote tuin heeft en op zoek bent naar een compacte overkapping die toch voldoende ruimte biedt. Met een oppervlakte van negen vierkante meter biedt deze overkapping genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een gezellige zithoek of een eettafel met stoelen. Bij Poppelaars Overkappingen hebben we verschillende modellen van 3x3 meter met een schuin dak in diverse stijlen.

Zelf een overkapping maken met schuin dak

Bent u geïnteresseerd in een overkapping met schuin dak en wilt u deze het liefst zelf maken? Geen probleem bij Poppelaars Overkappingen! We bieden verschillende bouwpakketten aan waarmee u zelf uw overkapping kunt maken. Deze bouwpakketten bevatten alle benodigde bouwmaterialen en accessoires, zoals balken, palen, schroeven en platen. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht voor advies over de bouw van uw overkapping. Onze ervaren werknemers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes en geven u advies over de benodigde materialen en gereedschappen.

Een Douglas overkapping met schuin dak

Wilt u graag een overkapping met schuin dak die lang meegaat en er prachtig uitziet? Kies dan voor een Douglas overkapping met schuin dak. Douglas hout staat bekend om zijn duurzaamheid en sterkte, waardoor het zeer geschikt is voor buitengebruik. Een overkapping van Douglas hout kan tegen een stootje en is bestand tegen weer en wind. Daarnaast geeft Douglas hout uw overkapping een mooie natuurlijke uitstraling. Ook is het gebruik van Douglas hout een milieuvriendelijke keuze, Douglas hout is namelijk afkomstig van de Douglas spar. De Douglas spar groeit in Europa, dus het hout legt maar een kleine weg af om uiteindelijk onderdeel te zijn van uw prachtige overkapping.

Bij Poppelaars Overkappingen maken we onze Douglas overkappingen op maat, zodat ze perfect aansluiten op uw wensen en de stijl van uw tuin.

Een houten overkapping met schuin dak

Een houten overkapping met schuin dak is een prachtige toevoeging aan uw tuin. Bij Poppelaars Overkappingen werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen, zoals Douglas hout. Dit om u te kunnen verzekeren dat u vele jaren van uw prachtige overkapping kunt genieten.

Verschillende mogelijkheden van een overkapping met schuin dak

Bij Poppelaars Overkappingen zijn er veel mogelijkheden als het gaat om het ontwerpen van uw overkapping met schuin dak. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een open overkapping, waarbij u kunt genieten van de buitenlucht terwijl u toch beschut bent tegen slecht weer. Maar u kunt ook kiezen voor een gesloten overkapping, waarbij u een extra woonruimte creëert. Bij een overkapping aan huis kunt u dit zien als verlengstuk van de woning. Een gesloten losstaande overkapping kunt u gebruiken als tuinhuis of opbergruimte. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om uw overkapping uit te rusten met verschillende accessoires zoals verlichting, heaters en zonwering, zodat u ook 's avonds en in de zomer optimaal kunt genieten van uw overkapping.

Specialist in overkappingen met een schuin dak

Bij Poppelaars Overkappingen denken we met u mee over de verschillende mogelijkheden van een overkapping met schuin dak en maken we graag een ontwerp op maat dat aan uw wensen voldoet. Zo heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten, afwerkingen en afmetingen. Wilt u ook genieten van een prachtige overkapping met schuin dak? Neem dan contact met ons op! U kunt ook een afspraak maken om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u samen met onze specialisten alle mogelijkheden bekijken en bespreken.

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl