Overkapping showroom

Uw tuin of terras verfraaien met een overkapping? Bekijk de talloze mogelijkheden in onze showroom in Breda! Overkappingen van Poppelaars zijn volledig op maat geproduceerd en hebben een prachtig robuust uiterlijk. Samen maken wij uw tuin of terras beter, warmer en moderner. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Overkapping showroom

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Soorten overkappingen

Bij Poppelaars overkappingen bieden we overkappingen op maat. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende typen hout, verschillende soorten maatvoering, een open of gesloten overkapping en nog veel meer. Samen maken we een overkapping die precies aansluit bij uw wensen. Boek snel een afspraak in onze showroom en laat onze experts u adviseren!

Maak een afspraak in de showroom

Onze jarenlange expertise heeft al tot veel mooie resultaten geleid. Wij zijn hier apentrots op. Alvast een indruk krijgen van de mogelijkheden? Bekijk dan een aantal van onze opgeleverde projecten.

Bekijk onze projecten

Laten plaatsen of doe-het-zelf pakket

Naast het produceren van de door u samengestelde overkapping, zorgen wij ook dat hij er op en top uit komt te zien in uw tuin of op uw terras. Onze vakkundige werknemers werken de overkapping tot in de puntjes af. Zo komt het er mega strak, veilig en gezellig uit te zien. Bent u zelf een handige klusser? Bespaar dan op plaatsingskosten en ga voor het doe-het-zelf pakket. Dit pakket biedt twee modellen die geheel naar wens gemaakt kunnen worden. We leveren u de spullen binnen 4 weken aan huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Kosten overkapping

Omdat onze projecten zo divers zijn, lopen ook de kosten uiteen. Wilt u toch graag een kostenplaatje ontvangen? Vraag gerust vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Vraag een offerte aan

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl