Overkapping Ulvenhout

Een mooie maatwerk overkapping kopen in de buurt van Ulvenhout, die voldoet aan al uw wensen? U wordt bij ons volledig ontzorgd door onze specialisten en we bieden vele mogelijkheden. Iedere tuin is namelijk anders en daarom stemmen we de wensen voor de overkapping van tevoren af samen met u. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een overkapping in Ulvenhout met achterwand of juist een open terrasoverkapping? Of wilt u uw auto of caravan overdekt opslaan? Alles is mogelijk. Maak een afspraak en kom langs in de showroom.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Uw overkapping naar wens in Ulvenhout

Bij Poppelaars Overkappingen kunt u terecht voor zowel een aanbouw overkapping als een vrijstaande overkapping. Wij bieden een ruime keuze aan, variërend van vrijstaande overkappingen voor uw achtertuin tot overkappingen die naadloos aansluiten op uw woning. Ook bouwen wij tuinhuizen in verschillende maten en modellen. Heeft u speciale wensen? Bespreek uw wensen dan gerust met onze specialisten. Wilt u de overkapping graag een robuust of juist een modern uiterlijk geven? Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren het graag voor u.

Maatwerk overkapping

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte terrasoverkapping in Ulvenhout? Onze specialisten ontwerpen volledig aangepast naar uw wensen een overkapping. U kunt uiteraard kiezen hoe groot u de overkapping wenst, en of u deze aan uw huis wilt, of het liefst vrijstaand. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een open overkapping óf een overkapping met één of meerdere gesloten ruimtes die u als schuur kunt gebruiken. Verder bieden wij verschillende soorten wanden, deuren en ramen waaruit u kunt kiezen.

Vrijstaande overkapping

Wilt u graag een vrijstaande overkapping in Ulvenhout? Wij bieden diverse mogelijkheden voor het realiseren van vrijstaande overkappingen in uw tuin. Of u nu wilt genieten van lange zomeravonden of uw leefruimte wilt vergroten, onze houten overkappingen bieden de ideale oplossing. Onze ervaren vakmensen staan garant voor hoogwaardige en duurzame overkappingen, waarbij we uw specifieke wensen altijd centraal stellen. Neem contact met ons op om uw ideale overkapping in Ulvenhout te realiseren.

Overkapping aan huis

Een houten overkapping aan uw huis in Ulvenhout is de manier om uw woonruimte te vergroten. Tuin en huis zijn harmonieus verbonden wanneer u een overkapping aan huist plaatst. U geeft niet alleen meer glans aan uw huis, maar ook een stukje extra functionaliteit. Het biedt namelijk bij alle weersomstandigheden beschutting, zodat u kunt blijven genieten van uw tuin. In regenachtige maanden kan u alsnog barbequen met vrienden en loungen in uw sfeervolle overkapping. Bovendien zorgt het voor een heerlijke plek om te ontspannen en tot rust te komen in uw eigen tuin. Ons team staat klaar om u te begeleiden gedurende het hele proces, van ontwerp tot realisatie.

Waarmee kunnen we u helpen?

Ik wil een
Overkapping op maat

Ik wil een
Kant-en-klaar overkapping pakket

Ik wil
Langskomen n de showroom

Maak een afspraak

Bent u woonachtig in de buurt van Ulvenhout en zoekt u naar een overkapping? Dan kunt u direct online een afspraak maken en een bezoek brengen aan onze showroom in Breda. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl