Tuinhuis met overkapping

Wilt u uw tuin verrijken met een prachtig modern tuinhuis, maar heeft u ook ruimte nodig om bijvoorbeeld uw fiets, barbecue, tuinmeubelen of andere spullen op te bergen? Dan is een tuinhuis met overkapping wat voor u! Een tuinhuis met overkapping biedt voldoende opbergruimte en creëert  tevens een tweede woonoppervlak waar u heerlijk overdekt kunt zitten. Ongeacht of u nu op zoek bent naar een luxe tuinhuis met overkapping, of toch liever gaat voor een eenvoudigere uitvoering, voor een tuinhuis met overkapping moet u bij Poppelaars Overkappingen zijn. Wij bieden een breed scala aan op maat gemaakte tuinhuizen met overkappingen, die perfect passen bij uw persoonlijke smaak en behoeften.

Tuinhuis met overkapping

Maak direct een afspraak!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Een tuinhuis met overkapping in de juiste maat

Een tuinhuis met overkapping is de perfecte aanvulling op iedere tuin. Het biedt niet alleen extra opslagruimte, maar ook een comfortabele plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Het is belangrijk dat uw tuinhuis met overkapping aan al uw wensen en eisen voldoet. De juiste maat is hierbij erg belangrijk. Bij Poppelaars Overkappingen beschikken wij over een uitgebreid assortiment van op maat gemaakte tuinhuizen met overkapping, beschikbaar in iedere gewenste afmeting. Hieronder vindt u enkele populaire afmetingen van tuinhuizen met overkapping:

  • Tuinhuis met overkapping 900 cm: Dit is een zeer ruime optie die geschikt is voor grote tuinen. Het biedt voldoende ruimte voor opslag en recreatie.
  • Tuinhuis met overkapping 800 x 300 cm
  • Tuinhuis met overkapping 800 cm
  • Tuinhuis met overkapping 800 x 400 cm

Voor bovenstaande afmetingen geldt dat het goede opties zijn voor middelgrote tuinen. Deze maten bieden een royale overkapping en zijn groot genoeg om een aantal tuinmeubelen onder te plaatsen. Deze afmetingen bieden ook voldoende ruimte voor recreatie.

  • Tuinhuis met overkapping 600 x 300 cm: Dit formaat biedt voldoende ruimte voor opslag en recreatie. U kunt hier bijvoorbeeld uw barbecue en tuingereedschap opslaan terwijl er nog genoeg ruimte overblijft om heerlijk te ontspannen.

  • Tuinhuis met overkapping 500 x 300 cm: Dit is een goede optie als u een beperkte ruimte tot uw beschikking heeft, maar toch graag wilt genieten van een overkapping.

  • Tuinhuis met overkapping 400 cm: Een tuinhuis met overkapping van 4 meter is een prima optie als u beschikt over een wat kleinere tuin. Het biedt voldoende ruimte voor opslag en recreatie zonder een groot deel van uw tuin in beslag te nemen.

Bij het kiezen van de juiste maat tuinhuis met overkapping is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke behoeften en de beschikbare ruimte in uw tuin. Als u bijvoorbeeld veel opslagruimte nodig heeft, is het belangrijk om een tuinhuis te kiezen dat groot genoeg is voor uw gereedschap en tuinmeubilair. Als u van plan bent om uw overkapping voornamelijk te gebruiken om te ontspannen, is het belangrijk om te kiezen voor een groot genoeg formaat om comfortabel te kunnen zitten en loungen.

Een tuinhuis met overkapping inclusief montage of liever laten plaatsen

Bent u een handige doe-het-zelver en wilt u uw tuinhuis met overkapping het liefst zelf plaatsen? Geen probleem bij Poppelaars Overkappingen! Wij bieden verschillende prefab tuinhuizen met overkapping aan. Zo kunt u zelf aan de slag met het plaatsen van uw overkapping. Wij zorgen ervoor dat het bouwpakket volledig naar uw wensen wordt samengesteld en leveren het bouwpakket uiteraard met een duidelijke handleiding. U kunt er ook voor kiezen om het tuinhuis met overkapping te laten plaatsen door onze ervaren vaklieden. Zo wordt u volledig ontzorgd en kunt u er zeker van zijn dat uw tuinhuis met overkapping op professionele wijze geplaatst wordt.

Een hoek tuinhuis met overkapping

Vaak passen standaard tuinhuizen niet goed in de hoek van de tuin omdat de deur op een ongunstige plek uitkomt en het uiterlijk van het tuinhuis niet goed tot zijn recht komt. De op maat gemaakte hoektuinhuizen met overkapping van Poppelaars Overkappingen zijn dan dé oplossing. Wij ontwerpen onze hoektuinhuizen met overkapping zo, dat ze in elke hoek in uw tuin kunnen worden geplaatst. Bij Poppelaars Overkappingen bieden wij verschillende soorten hoek tuinhuizen met overkapping aan, zoals het tuinhuis met overkapping in L-vorm.

Een uniek dak voor je tuinhuis met overkapping

Het dak van uw tuinhuis met overkapping is niet alleen functioneel, maar kan ook een uniek design element zijn. Bij Poppelaars Overkappingen bieden wij verschillende opties voor het dak van uw tuinhuis met overkapping. Zo kunt u kiezen voor een plat dak. Een plat dak op uw tuinhuis met overkapping zorgt voor een moderne uitstraling. Ook kunt u kiezen voor een zadeldak. Een zadeldak op uw tuinhuis geeft het een klassieke look. Tenslotte behoort het lessenaarsdak ook tot de mogelijkheden. Het grote voordeel van een lessenaarsdak op uw tuinhuis met overkapping is dat het regenwater niet op het dak blijft liggen.

Wat kost een tuinhuis met overkapping?

De kosten van een tuinhuis met overkapping zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het formaat, het materiaal en de afwerking. Bij Poppelaars Overkappingen beschikken we over een ruim assortiment van tuinhuizen met overkapping in verschillende prijsklassen. Wilt u precies weten wat een tuinhuis met overkapping kost? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het perfecte tuinhuis met overkapping.

Kom langs in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een tuinhuis met overkapping? Maak een afspraak en kom langs in de showroom van Poppelaars Overkappingen in Breda! In onze ruime showroom kunt u samen met onze ervaren werknemers alle mogelijkheden bespreken en uw tuinhuis met overkapping samenstellen. 

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl