Een gezellige overkapping in Roosendaal

Bent u aan het dromen van een mooie maatwerk overkapping kopen in de buurt van Roosendaal? Dan bent u bij Poppelaars overkappingen aan het juiste adres. We bieden diverse opties om uw overkapping te personaliseren. Heeft u niet genoeg bergruimte? Dan kunnen we een schuur integreren in uw buitenverblijf. Ook bieden wij diverse soorten wanden voor uw overkapping en met een schuifwand kunt u het geheel heerlijk afsluiten. Geïnteresseerd? Maak dan snel een afspraak en kom langs in de showroom! 

Overkapping Roosendaal

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Een overkapping als bouwpakket geleverd in Roosendaal

Wilt u ook een mooie overkapping in uw tuin en bent u een echte klusser? Wij bieden verschillende doe-het-zelfbouwpakketten aan voor de bouw van uw overkapping! Zo hebben we bijvoorbeeld een schitterende prefab overkapping die u zelf kunt plaatsen. Wij zorgen dat de overkapping compleet naar uw wens wordt gemaakt en leveren het bouwpakket binnen vier weken bij u thuis af in Roosendaal. Het enige wat u hoeft te doen is het plaatsen van de overkapping. Bent u niet zo handig? Geen probleem! We leveren ook overkappingen inclusief montage. Dan wordt uw droomoverkapping gerealiseerd door een professioneel team!

Een vrijstaande overkapping of aanbouw plaatsen?

Bedenk eerst waar u de overkapping wil plaatsen. Wilt u een vrijstaande overkapping achterin de tuin of juist een aanbouw overkapping aansluitend aan huis? Alles is mogelijk. Als u bergruimte te kort komt dan is het erg handig om een berging in uw overkapping te verwerken. U kunt hem natuurlijk ook laten dienen als een tuinkamer of hobbyruimte, niets is te gek!

Een vrijstaande overkapping in Roosendaal

Het voordeel van een vrijstaande overkapping in de tuin is dat u die geheel kunt indelen naar wens zonder rekening te houden met een bestaande woning en een extra voordeel: u verliest geen licht in uw huidige woning. Het is een losse ruimte in uw achtertuin. Hier kunt u uw favoriete hobby uitoefenen of gezellig met wat vrienden wat drinken!

Een aanbouw overkapping

Een aanbouw overkapping kan dienen als een verlengstuk van uw woonkamer. Poppelaars overkappingen biedt ook de aankleding rondom de overkapping, zoals glazen schuifwanden in diverse uitvoeringen, het aanleggen van elektra en het plaatsen van kachels. Met een aanbouw overkapping kunt u altijd van uw tuin genieten, met minder weer maar zeker ook met warm weer zoals in de zomer. De aanbouw vangt dan de zon op en dus warmte.

Een overkapping op maat

Bent u op zoek naar een overkapping op maat in Roosendaal, dan bent u bij Poppelaars overkappingen aan het juiste adres. Onze overkappingen zijn volledig aan te passen naar uw wensen. Met onze maatwerk overkappingen kunnen we de overkapping tot op de centimeter nauwkeurig in uw ruimte passen. Alles word van tevoren gemeten en nogmaals met u doorgesproken voor we aan de slag gaan.

Benieuwd naar uw droomoverkapping in Roosendaal?

Woont u in de buurt van Roosendaal en bent u op zoek naar een overkapping? Maak dan direct online een afspraak en kom langs in onze showroom in Breda. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Samen zoeken we een oplossing die bij u past

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

076-5410293 info@bartpoppelaars.nl